Geitenkaas, in de veronderstelling dat het brie was, brr. En het was met een uitstapje van de ouderraad (eerste kennismaking), dus ik kon het ook niet uitspugen. Ik heb de hele avond met die vieze smaak in mijn mond gezeten.
Kruutmoes (of melkmoes heeft in elke streek een andere naam: karnemelk, krenten, kruiden enz.) Inktvisringen net elastiek, ganzenlever brr.
Als tiener at ik eens tijdens een logeerpartij bij mijn oom en tante (mijn oom is Marrokaan) en tante had stukjes hart gebakken. Dat had ik nog nooit gegeten, maar als ik het niet lustte zou ze wel een eitje voor me bakken. Het smaakte absoluut niet vies, maar ik gruwde wel van het idee en na een paar hapjes heeft mijn tante een ei gebakken voor me
Het pootje van een kip. Dus echt het stukje kraakbeen waar ze op staan. En dan nog gekookt ook. Uit beleefdheid wel opgegeten, het was een delicatesse, maar iiiieeeeuuwww
Alles wat uit het water of de zee komt moet ii niet haha, heb wel veel geprobeerd op dat gebied maar nee echt niet mijn ding. En verder ook geen aparte dingen zoals slakken, sprinkhanen enz gaan er bij mij niet in...word al misselijk van het idee. Ik hou het wel lekker op de standaard gerechten : P
Mijn zus de schoonfamilie liet me varkens oren eten gadverdamme!! Een antiliaanse delicatesse zeide ze bleh! En schapenlever zo walgelijk.
Kippenlevertjes. Waarom eten mensen dat überhaupt brrr. Zure tomatensoep haha, mijn schoonmoeder vroeg of ik nog wat wilde van de dag ervoor. Maar hij was zo zuur als ik weet niet wat. Zure chocomelk is ook goor.
Maar het feit dat ik een kat heb gegeten vind ik nog steeds een goor idee, ook al was de smaak als zodanig niet eens echt vies......
lijken wel tanden! Jeggg. Een fles bier met kaarsevet of peuk erin als iemand tijdens een feestje zo lollig is geweest. En dan ook nog dat biertje aan een vriend geven en vragen: zit er nu as in? Neemt ie nog een slok ook ocharme..
op school eens een blikje chocomel gekocht. neem een flinke slok...gatver helemaal dik en klodderig. ik dacht nog met mn domme kop, o misschien niet goed geschud. Dus schud dat blikje nog een beetje en neem weer een slok. GATVER was nog steeds.Daarna heel lang geen chocomel op. en zelfs nu drink ik het eigenlijk nooit meer Verder eens eend op..vond ik ook smerig, gatver wat een vette zooi. en als laatste rode bieten (kroten) bleghhhhh
Veel dingen die ik als 'vies' voorbij zien komen heb ik zelf ook gegeten en vind ik zelfs lekker: hersenen, mosselen, octopus, slakken, enz. Wat ik ook echt lekker vind is mologia, een soort groene drab, lijkt een beetje op modder (hoe het eruit ziet dan he), daar kan menigeen ook van gruwelen! Kan eigenlijk niet bedenken wat ik heb gegeten wat echt heel vies was. Ja een keer een pak karnemelk in het buitenland wat bedorven bleek te zijn, en ook een paar keer gewoon melk van de Aldi ('verse' melk, nog dichte verpakking, na openen een harde knal en kon het gelijk weggooien. Is een paar keer gebeurd dus hier komt nooit meer melk van de ALdi naar binnen).
O ja, waar ik wel echt van over nek ga bedenk ik me nu ineens... Er is niet veel wat ik niet lust maar halwa/helva. Zelfs de structuur (laat staan de smaak), bbrrrr. En qua drinken is er best veel dat ik niet lust, daar zeurt mijn schoonfamilie altijd over: koffie, cola, sterke thee, andere dingen met prik (gelukkig dus alleen ongezonde dingen, ik drink wel gewoon water haha).
Pak chocomelk op je mond zetten , na paar flinke slokken zit er wat in je mond. Spuugt uit en vind een spin in staat van ontbinding . Blerk wordt weer misselijk. Was nieuw pak dus waarschijnlijk in de fabriek in de chocomelk gevallen. En het was geen klein beestje. Tegenwoordig drink ik netjes uit een beker of glas
He bah maden kaas... We hadden laatst een kaasproeverij op ons werk en daar vertelden ze erover... We moesten maar eens op you tube kijken....brrrr dat mensen dit eten zeg..