Ik maak sowieso eindelijk su boregi vandaag, want daar heb ik al 3 weken zin in Verder kipsalon (kapsalon maar met kipfilet) denk ik. Tenzij mijn vriend weer wat anders bedenkt en roet in het eten gooit
Kipfilet gemarineerd in: ketjap, sambal, gemberpoeder, korianderpoeder, knoflook (lekker veel ), beetje vissaus en olijfolie. Is origineel iets indonesisch en ik heb er mijn eigen draai aan gegeven. Is trouwens ook heel lekker om speklappen in stukjes te snijden, dit min een nacht te laten marineren, aan stokjes te rijgen en op de bbq leggen. *hhhmmm*
Heb nog veel knoflook, ui, bosui en champignons over, dat ga ik roerbakken met Kikkoman, verder nog genoeg rijst en sardines dus dat wordt wel wat.
Heb hier ook een flinke courgette liggen weliswaar uit de tuin van mijn schoonzus . Hoe maak jij t klaar, gewoon koken of grillen? Of doe je t ergens door?
Eigenlijk verschillende dingen: - door de midden en dan uithollen.. Dit lekker vullen met paprika, gehakt, stukjes courgette, kaas erover en dan lekker in de oven - stukjes in de grill pan opbakken en dan met tortellini met ham. En dan van de ah die verse pastasaus pesto tomaat met pijnboonpitjes en kaas. - gewoon lekker door de macaroni heen
Wij zijn een dagje naar de dierentuin geweest en daarna als extra feest omdat de kinderen erg lief zijn geweest en goed geluisterd hadden naar de grote gele M! dit gebeurt misschien 2x per jaar dus dubbel feest
TinaTeenslipper: Dat was extra genieten Wij mogen voorlopig niet naar de gele M veel te veel zout in de patat en vet. Niet goed voor mijn bloeddruk .
Wij hadden vandaag sperziebonen met gebakken spekreepjes erover, gebakken aardappels met ui en spekreepjes mee gebakken en hamburger met gebakken ui.
hahaha ja friet is daar idd altijd megazout, al was het nu niet zo erg gelukkig ik voelde me erna ook erg opgeblazen maar ach... die ene keer, vooruit maar weer haha. kids vonden het geweldig en daar gaat het om