Begrijp ik het nou verkeerd of geef je 200 uit aan verzorginsproducten per week? Volgens mij geef ik dat in 10 jaar nog niet eens uit!
70,- p. wk voor boodschappen (uitgezonderd brood) 50,- p. wk tanken 26,- p. mnd. voor luiers 25,- p. mnd. voor brood (elke wk 3 broden en betalen 1x p. mnd.) Aan het begin van de maand kijk ik hoeveel verjaardagen er zijn en leg dan bepaald bedrag in een envelop. 70,- boodschappen is voor: eten, drinken, schoonmaakmiddel, w.c.papier, enz. Andere zorgproducten haal ik in de aanbieding zoals tandpasta/shampoo/douchegel/luierdoekjes. Ons gezin bestaat uit: 2 volwassenen, 1 kleuter en 1 peuter en 2 poezen.
ik heb 125 euro per week voor 2 volwassenen, 2 tienerzoons van 19 en 17 en 2 kleinere kids van 5 en 3 en een kat. Hiervan moet ik de boodschappen doen, de 2 kleintjes en mijzelf kleden, en eigenlijk alles wat er extra komt (schoenen voor de oudsten, bijdragen school, kadootjes, sinterklaaskadootjes etc) en daar spaar ik dan ook nog 12,50 per week van. tanken betaald mijn partner. ik doe mijn boodschappen voor het grootste deel bij de AH , maar ik shop aanbiedingen, en neem als iets goed in aanbieding is dus meer er avn mee zodat ik die de weken erna niet meer hoef te kopen. hebben andere supers goeie aanbiedingen dan shop ik die daar. heb altijd alles in huis, groente, fruit, lekkers, frisdrank.. heb een goed gevulde voorraadkelder. vlees etc haal ik wel bij supermarkt en niet bij de keurslager, en vaak ligt het met 35% en dan neem ik dat mee en gooi het in de vriezer.. brood hetzelfde... op zondag ligt het brood van zaterdag met 35%, en omdat er hier bijna 2 broden per dag doorheen gaan gooi ik ook daar vriezer mee vol.
Nee nee, per maand. Ik zit dus echt aan, minimaal, 800 per maand dat ik uitgeef voor boodschappen en verzorgingsproducten. Toen ik dat zeg maar zwart op wit zag schrok ik wel ff en nu denk ik echt dat kan echt zwaar minder!!! Heb wel 2 kinderen in de luiers en ik nezuinig liever op de boodschappen als op de Pampers . Maar ik vond 800 echt veel te veel.... Vind 400 echt meer als genoeg eigenlijk, maargoed we eten veel fruit, groenten en consumeren soja (zelf allergisch voor melk) en voor zoon speciale dingen (allergisch voor melk/ei/soja) dus daar halen we bijv rijstwmelk voor á 1,99 per pak....
Wij geven per week 50 a 60 euro uit aan boodschappen. We zijn met 3 personen. Drogisterij niet meegerekend. Dat is vaak 50 per maand. (Advil, neusspray, lenzenvloeistof tikt wel aan allemaal) Dochter is zindelijk dat scheelt 30 euro per maand. We eten niet meer biologisch maar ook geen vlees meer. Bij de lidl doen we de meeste boodschappen, en dan bij de ah de luxere dingen of die ze gewoon niet hebben bij de lidl. We doen alles op de fiets.
Hier echt niet helaas, kleine dorpsmarkt en fruot en groente is daar net zo duur als bij de appie. Wat wel kan helpen is een groente of fruit abonnement.
Wij zijn met z'n tweeen en geven ongeveer 100 euro per week uit, vaak wat minder. We kopen erg duur eten in en bezuinigen daar niet op (dure vis enz.). Ook kopen we hier cadeautjes mee. Tanken zit er niet bij inbegrepen want dat declareert mijn man. We hebben het ook een hele tijd met 50 euro per week gered maar dan moesten we wel bewust zuinig doen en daar waren we op een gegeven moment beetje klaar mee. Maar mocht het nodig zijn dan kunnen we daar dus nog op bezuinigen.
Wij zijn met 2 volwassenen en 2 kindjes die beide nog in de luiers zitten. Ook eten ze allebei met de pot mee en zijn dol op groente en fruit. Wij hebben voor 'alles' een potje. Zo rekenen we 100pw voor boodschappen. Hier zitten we altijd onder en dan heb ik wel veel groente en fruit. Vlees kopen we vaak in 1x groot in , in Duitsland. Ik doe boodschappen met een lijstje en weekboodschappen,dus niet om de dag naar de supermarkt. Dat scheelt echt een hoop.
Oh wat jammer, ja ik woon in de grote stad en hier kun je voor 18 euro je groenten en fruit voor de hele week kopen. Dan heb je echt heel heel veel. Zo'n abbo, bedoel je dan bijvoorbeeld 'de krat'? Want die vind ik ook nog erg prijzig vaak.
Hier zo'n 120 per week aan boodschappen, 50 euro benzine, 100 euro voor cadeautjes/kapper/kleding etc. Dat laatste gaat niet altijd op per week.
Ik pin elke week 130 euro, daar doe ik boodschappen van (veel biologisch), cadeautjes, kleding etc. Tanken doen we er niet van en af en toe uit eten of weggaan komt daar ook nog bij. Wij zijn met 2 volwassenen.
Dit is ons budget met 2 volwassenen en 5 kinderen Boodschappen: 155 per week Schoonmaakmiddelen: 17.50 per week (per mnd 70) Lichaamsverzorging: 17.50 per week (70 per mnd) Vrije tijd en kadootjes: 70 per mnd Kleding en schoenen kinderen: 355 per mnd (gebaseerd ok kbs maar vul ik vaak zelf nog aan) Totale maandbudget is 1235. Voor elke post maak ik een aparte envelop met contant geld. Voor de boodschappen maak ik 4 enveloppen. Ik bewaar alle bonnen en aan het einde van de week maak ik het kasboek op. Wat over is aan het einde van de week gaat in een spaarpot. Evt wordt te weinig budget hiermee aangevuld. Wat er aan t einde van de maand nog in de spaarpot zit wordt apart bewaard voor extra uitgaven.
hier een maandbudget van 350 euro voor boodschappen, kleding, cadeautjes en extra uitgaven. Dus dat is ongeveer 70 tot 80 euro per week ( ligt aan de hoeveelheid weken per maand). Wij zijn met 2 volwassenen en 2 kleuters, onze kinderen krijgen dure sojamelk en wij eten gezond. Ik heb weken dat ik 70 tot 80 euro uitgeef, maar ook weken dat ik voor 50 euro boodschappen doe. Als er kleren etc nodig zijn dan gaat dat van het budget af of ik wacht op kinderbijslag of vakantiegeld. En als iets op is in de week, dan wacht iedereen gewoon tot vrijdag als ik weer boodschappen heb gedaan. Alleen fruit, melk en echt verse producten die ik nodig heb die worden doordeweeks opnieuw gekocht, maar de rest is Op=Op. Ik maak een heel weekmenu, een boodschappenbriefje, houd precies bij wat er in de vriezer en kastjes liggen en als er een aanbieding is dan koop ik iets meer. Verder kook ik altijd meerder porties van " invriesbare" gerechten zoals chili con carne, tortilla's, lasange en taco's. Dat gaat allemaal in plastic zakjes in de vriezer en dan heb ik voor een hele maand vast die dingen klaar. In een weekmenu plan ik dan die maaltijden in. Ik doe altijd boodschappen bij de lidl en emte. Ik denk dat je het met 100 euro echt wel kunt redden. Gewoon creatief zijn en opletten met wat je koopt.
Ons weekbudget is 70 euro per week. 2 volwassenen en een peuter in de luiers. Groente en fruit haal in op de markt of in de aanbieding. En ik haal veel AH basic producten. Het is te doen hoor.
Ik vraag me echt oprecht af hoe je dat red met 80 per week! Als ik kijk naar alleen de melk zit ik al op 10 (soja 4-pak 4,69 en rijstemelk 6 voor 3 pakken)