Mosselen

Discussie in 'De lounge' gestart door tinkerbel, 21 sep 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Ik had van de week lekker gekookte mosselen, maar we hadden nog behoorlijk wat over. Ik heb alles uit de schelp gehaald en het ingevroren.

    Maar wat ermee te doen??? Ik dacht misschien lekker met pasta?
    Maar dan met witte championsaus of misschien carbonara?
    Iemand het al eerder met pasta gemaakt, welke saus past het beste?
     
  2. Snoeki

    Snoeki Fanatiek lid

    30 jan 2014
    2.334
    258
    83
    Met een beetje boter , Knoflook bakken in de wok en op het laatst in de pan even afblussen met soyasaus.

    I love mosselen die dit altijd wat over is de tweede dag als lunch maken
     
  3. SushiLover123

    SushiLover123 VIP lid

    22 jul 2008
    18.631
    31
    48
    Paneren en bakken of frituren.
    Of in een licht deegbeslag en dan opbakken.
     
  4. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Klinkt goed dames, nog meer tips?
     
  5. Winterkindje

    Winterkindje Niet meer actief

    Op een pizza met ander soorten vis? ;)
     
  6. loetje

    loetje VIP lid

    6 jun 2006
    7.445
    1.843
    113
    Mijn moeder maakte vroeger weleens mosselen hachee, dat was heerlijk.
     
  7. Adriana85

    Adriana85 VIP lid

    20 okt 2010
    6.081
    25
    48
    Echt heel zonde dat je ze hebt ingevroren. Dat doet de kwaliteit van de mossel niet ten goede.

    Wat ik ook doe is ze de volgende dag bakken als lunch, met bijvoorbeeld een uitje en/of parika erdoor.
    Je kan ook een roomsausje maken met champignons, wat garnaaltjes en fijne stukjes wortel.

    Veel verder dan dit kom ik niet want ik eet ze het liefst zo naturel mogelijk :)
     
  8. Vlinder 85

    Vlinder 85 Bekend lid

    10 mei 2011
    811
    0
    16
    Brabant!
    Opbakken met gegratineerde kaas... hmmm
     
  9. tinkerbel

    tinkerbel Fanatiek lid

    20 okt 2006
    1.932
    0
    0
    Almere
    Toen ik het op google opzocht stond er dat invriezen een prima oplossing was. Ik vind mosselen namelijk heerlijk maar ik hoef ze niet 2 dagen achter elkaar, ha ha
     
  10. Caithy

    Caithy Fanatiek lid

    8 feb 2013
    3.713
    1.060
    113
    Ik heb geen idee, ze zijn hier altijd op!
     
  11. sidmick

    sidmick VIP lid

    23 jun 2008
    17.803
    4.189
    113
    Hier ook , ze gaan door tot ze de bodem zien en dan nog checken ze 3x of dat wel echt de bodem is :D
     

Deel Deze Pagina