Wat vries jij allemaal in?

Discussion in 'De lounge' started by JNS25, Oct 14, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mamabri

    mamabri Niet meer actief

    Zo doe ik dat ook: als groenten erg goedkoop is, haal ik wat meer, blancheer dat mee en vries het in. Zo is er in dit seizoen bij een boer in de buurt paarse boontjes, ik weet niet hoe ze heten, ze lijken op sperziebonen maar in het paars en smaken tussen een spercieboon en een snijboon. Daar haal ik dan wat extra van en vries dat in. Die koop ik niet omdat ze goedkoop zijn (want ze kosten 3 euro pkg, maar is weer eens een ander soort groente, aangezien ik ze nog nooit in de winkel heb gezien.
     
  2. Diadeem

    Diadeem Fanatiek lid

    Feb 2, 2008
    4,378
    0
    0
    Ik vries ook vleeswaren in en vooral met filet american vind ik dat super handig. Kleine beetjes per keer eruit halen en dan eet je altijd vers.

    Mijn vriendin doet stroopwafels in de vriezer:( En ze waren tot mijn verbazing heerlijk en lekker vers gebleven.;)
     
  3. Pipperdepip

    Pipperdepip Actief lid

    Aug 10, 2014
    152
    0
    0
    Wij gooien alles in de vriezer! Brood, ijs, aardappelen met groente en vlees van wat over is , schotels, pasta's.
    Vriend werkt ook late diensten en neemt zo elke keer een ander restje mee.
    Echt ideaal en we gooien stukken minder weg..
     
  4. Tommo

    Tommo Fanatiek lid

    Jul 3, 2013
    1,741
    1
    36
    NULL
    NULL
    Doen wij ook ja, ze verkopen ze hier wel maar die zijn een stuk minder lekker dan die van de Nederlandse bakker. Mijn schoonmoeder stuurt ze op en wij vriezen ze in. Even in de magnetron na ontdooien en heerlijk
     
  5. Beatissimam

    Beatissimam Fanatiek lid

    Sep 23, 2013
    4,559
    0
    0
    NULL
    NULL
    Vnl brood en vlees.

    Maar ook zelfgemaakte fajita-saus, verse gember in stukken, een pizza margharita en een quiche en soepgroenten (handig als je thuiskomt van vakantie). Verder een zak andijvie of broccoli voor een groene smoothie.
     
  6. Damay77

    Damay77 VIP lid

    Apr 18, 2010
    13,737
    7,507
    113
    Female
    ik vries alles in. brood, restjes, groente, jus, grote hoeveelheden vlees. maar ook vleeswaren. vorige week groente in de aanbieding gekocht. boontjes en bloemkool. die blancheer ik en dat gaat dan in porties de vriezer in.
     
  7. mv3hartendiefjes

    mv3hartendiefjes Niet meer actief

    ik gooi bijna alles in de vriezer ik kook altijd veels te veel en dan doe ik dat vaak in de vriezer heerlijk stampotjes en soepen bijna alles wel
    en vriezer vol maak ik dat eerst helemaal leeg zodat ik weer opnieuw kan gaan aanvullen :)
     
  8. dochters

    dochters Fanatiek lid

    Jul 11, 2013
    4,894
    15
    38
    Female
    - Brood
    - Vlees ( zowel vlees uit de supermarkt uit de koeling als uit de vriezer)
    - Vis
    - Ijsjes
    - Wokgroenten
    - Diepvriesgroenten zoals spinazie
    - Friet
     
  9. Nikki88

    Nikki88 VIP lid

    Jul 29, 2008
    11,656
    230
    63
    Alleen ijs....soms brood of wat vlees of vis. Maar wij proeven gelijk of iets ingevroren is geweest, hebben nogal een verfijnde en kritische smaak. Wij vinden vers veel lekkerder en is ook vaak gezonder.
     

Share This Page