Misschien een rare vraag; maar mag je huzarenslaatjes eten uit zo'n klein bakje? Ik heb er eigenlijk de afgelopen weken al een aantal gegeten maar las net dat het niet goed is ivm listeria bacterie. Ik heb ook ergens anders gelezen dat het wel gewoon kan, maar weet het niet helemaal zeker.
Bij de zwangerschap van mijn eerste dochter ben ik hier gek genoeg verslaafd aan geweest. Ik denk omdat het wat zurig smaakt of zo. Volgens mij kan het geen kwaad. Het is zwaar bewerkt en staat vast stijf van de conserveringsmiddelen. Anders gaan aardappelen na een dag of drie toch zeker wel schimmelen 😉
Was er eerste trimester ook aardig verslaafd aan hihi. At ze normaal haast nooit maar kon er in supermarkt niet voorbij lopen Nu zijn het de vruchtenyoghurt en rijstepap toetjes
Hier heel veel rundvleessalade gegeten in de eerste weken. Ik was toen bijna 24 uur per dag misselijk en dit was een van de weinige dingen die ik lekker vond. Waarschijnlijk door de zure smaak... Het enige waar ik me weleens zorgen over heb gemaakt is dat er ook rauw eiwit in verwerkt lijkt te zijn (als ik het etiket goed las) maar ik heb het toen aan mijn verloskundige gevraagd en die vond het niet zorgwekkend... Dus ik zou het gewoon lekker blijven eten! Ik eet nu vooral griesmeelpap en vruchtenyoghurt, herkenbaar dus 1Hanneke! En spa rood is ook niet aan te slepen!
Wat grappig dat meer vrouwen dit hebben. Ik heb dit eigenlijk nooit aan iemand durven vertellen. Ik kocht er bij het boodschappen doen dan een paar (voor de komende dagen) en at de eerste al in de auto, op de parkeerplaats, op. Hahahaha
Slaatjes, jammie! Ik heb geen trek in avondeten en krijg dan met moeite wat weg, maar een slaatje gaat er altijd wel in
Ja hahaha heerlijk! (Heerlijk goor, denk ik nu, maar in de eerste 3 maanden was het ook hier niet aan te slepen!)
Ja geweldig dat had ik ook bij mijn andere zwangerschappen. En nu ik dit lees krijg ik er ook weer zin in haha! Normaal eet ik die dingen nooit.