Hallo, Mijn hele gezin is helemaal verzot/verslaafd aan de heerlijke kaas stengels van Bakker Bart. Ik zou ze graag zelf willen maken. Maar ik kan geen goed recept vinden. Dus nu hoop ik dat er hier dames zijn die wel weten hoe ik die heerlijke kaas stengels kan maken. Het mooiste zou zijn dat ik het geheime recept van Bakker Bart te pakken krijg . Alvast bedankt voor de recepten..
Bladerdeeg met geraspte kaas? Ik maak zo vaak kaas/bladerdeg hapjes bij gebrek van ander snaaisel in huis . Soms doe ik er ook kruiden overheen.. Mjam!
Heb je met meerdere plakken bladerdeeg op elkaar al geprobeerd? En anders kijken of je zelf bladerdeeg kunt maken? misschien dat de structuur dan ook anders is. Kun je doen met bloem, boter en gist. Denk dat je het in die hoek moet zoeken
Bladerdeeg met old amsterdam geraspte kaas doen wij altijd. Heb geen idee hoe die van bakker bart smaken.
Het is ook geen bladerdeeg, ze zijn gemaakt van croissantdeeg geloof ik. Heb er een paar jaar gewerkt, ze zijn echt lekker!!!!
Ik heb hier een recept dat wel heel erg logisch klinkt, ik denk dat als je hier een beetje mee gaat uitproberen met verschillende soorten kaas je een heel eind komt! Recept Kaasstengels zelf maken | deHardeGarde
Bedankt voor jullie tips. Vandaag heb ik in de winkel van bakker bart gevraagd hoe ze die kaasstengels maken. Dus toch met bladerdeeg... Bladerdeeg draaien en er dan kaas overheen.