Recept kaas stengels (Bakker Bart)

Discussie in 'De lounge' gestart door Vlinder73, 31 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Vlinder73

    Vlinder73 Fanatiek lid

    22 feb 2011
    2.146
    1
    38
    In mijn paradijs
    Hallo,

    Mijn hele gezin is helemaal verzot/verslaafd aan de heerlijke kaas stengels van Bakker Bart.

    Ik zou ze graag zelf willen maken. Maar ik kan geen goed recept vinden.
    Dus nu hoop ik dat er hier dames zijn die wel weten hoe ik die heerlijke kaas stengels kan maken.
    Het mooiste zou zijn dat ik het geheime recept van Bakker Bart te pakken krijg ;).

    Alvast bedankt voor de recepten..
     
  2. biancs

    biancs Fanatiek lid

    12 dec 2011
    1.197
    0
    0
    Bladerdeeg met geraspte kaas? Ik maak zo vaak kaas/bladerdeg hapjes bij gebrek van ander snaaisel in huis :). Soms doe ik er ook kruiden overheen.. Mjam!
     
  3. Vlinder73

    Vlinder73 Fanatiek lid

    22 feb 2011
    2.146
    1
    38
    In mijn paradijs
    Die met bladerdeeg hebben we gemaakt en dat is toch anders...
    Maar bedankt voor het meedenken
     
  4. biancs

    biancs Fanatiek lid

    12 dec 2011
    1.197
    0
    0
    Heb je met meerdere plakken bladerdeeg op elkaar al geprobeerd? En anders kijken of je zelf bladerdeeg kunt maken? misschien dat de structuur dan ook anders is. Kun je doen met bloem, boter en gist. Denk dat je het in die hoek moet zoeken
     
  5. Kenzi

    Kenzi Actief lid

    22 mei 2014
    205
    29
    28
    NULL
    NULL
    Bladerdeeg met old amsterdam geraspte kaas doen wij altijd. Heb geen idee hoe die van bakker bart smaken.
     
  6. sunshineS1976

    sunshineS1976 Niet meer actief

    waarom mail je t hoofdkantoor niet van bakker bart ofzo :p

    Nee heb je, ja kun je krijgen ;)
     
  7. Caithy

    Caithy Fanatiek lid

    8 feb 2013
    3.713
    1.060
    113
    Ik zou de ingredienten lijst opvragen ivm allergie ;);););)
     
  8. Eylem

    Eylem Niet meer actief

    Dat werkt niet, op de site staan de allergenen al vermeld. Niet de ingredienten :)
     
  9. reckless

    reckless Bekend lid

    17 apr 2014
    798
    286
    63
    Het is ook geen bladerdeeg, ze zijn gemaakt van croissantdeeg geloof ik. Heb er een paar jaar gewerkt, ze zijn echt lekker!!!!
     
  10. Juul75

    Juul75 VIP lid

    8 apr 2010
    12.091
    7.843
    113
  11. Vlinder73

    Vlinder73 Fanatiek lid

    22 feb 2011
    2.146
    1
    38
    In mijn paradijs
    Bedankt voor jullie tips.
    Vandaag heb ik in de winkel van bakker bart gevraagd hoe ze die kaasstengels maken.
    Dus toch met bladerdeeg...

    Bladerdeeg draaien en er dan kaas overheen.
     

Deel Deze Pagina