Hoe maken jullie je vis vlees kip klaar voor baby?

Discussie in 'Voeding' gestart door Essie28, 15 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Essie28

    Essie28 Fanatiek lid

    6 jun 2013
    3.850
    1.075
    113
    Ik weet eigenlyk niet zo goed hoe ik dit moet klaarmaken?
    Ik bak het in een beetje olijfolie zonder zout of kruiden is dit een goede manier?
    hoe doen jullie het?
     
  2. tuc

    tuc Niet meer actief

    ja idd beetje bakken in wat olie is prima. Zou eigenlijk niet weten hoe ik het anders had moeten doen haha. Kruiden mogen trouwens wel hoor. Bak voor ons gehakt met paprikapoeder of kerrie en dat gebruikte ik voor de kids ook. En andere verschillende losse kruiden.
     
  3. adi

    adi Niet meer actief

    Ik heb op die leeftijd heel veel gebruik gemaakt van braadstoom zakken.
    Kipfilet, witte vis, zalm in stukken in de zak, paar druppels olijfolie en beetje kruiden erbij en in de oven. Onze vlees/vis ging gemarineerd in een andere zak en tegelijk in de oven.
    Je krijgt echt botermalse vlees of vis MET een sausje, kun je zo in een bordje gieten.
     
  4. Shakes

    Shakes VIP lid

    2 apr 2013
    14.132
    5.874
    113
    Vrouw
    Vlaanderen
    Gestoomd in de babycook.
     
  5. pepe

    pepe Fanatiek lid

    29 okt 2012
    1.021
    0
    36
    Meestal bakken in kokosolie.
     
  6. fafa

    fafa Niet meer actief

    Van kipfilet maakte ik wel eens kleine burgertjes. Kipfilet fijnhakken in de keukenmachine, kruiden erbij, mini hamburgervormpjes kneden en bakken in olie of boter. Waren heel handige dingen voor nog wat onhandige knuistjes en tandeloze bekkies.
     
  7. Nahla2013

    Nahla2013 VIP lid

    4 okt 2012
    5.965
    3
    0
    Ik was helemaal fan van die Aziatische bamboe stoommandjes.
    Ideaal om een stukje makreel, aardappeltjes en bloemkool mee t stomen. Die dingen kosten echt niks.
    Ik bak slibtong bijvorbeeld ook vaak in kokosolie.
    Verder is gestoofde runderpoulet heel nuttig om in te vriezen zodat je dat altijd kan gebruiken bij een stamppotje.
    Ik maakte er dan een stamppotje van met rauwe andijvie, pastinaak en runderpoulet.
     
  8. Kellebel1987

    Kellebel1987 Fanatiek lid

    20 mrt 2013
    2.583
    16
    38
    NULL
    NULL
    Vis deed ik in de oven, de rest bakte ik gewoon in boter of olie. Die braadzakken is ook een goed idee zeg!
     
  9. Kellebel1987

    Kellebel1987 Fanatiek lid

    20 mrt 2013
    2.583
    16
    38
    NULL
    NULL
    Goeie tip! :D
     
  10. Bloemmm

    Bloemmm VIP lid

    31 mrt 2010
    18.894
    1
    38
    Wormer
    Ik stoomde het in de Babycook!
     
  11. Manoya

    Manoya Niet meer actief

    Hier ook!
     
  12. nmv

    nmv Fanatiek lid

    7 jan 2013
    3.964
    270
    83
    Oost-NL
    Vis kookte ik ook nog wel eens gewoon in water... Dat vindt ze trouwens nog steeds heerlijk! Lekkerder dan gebakken. ;)
     
  13. samarinde01

    samarinde01 Fanatiek lid

    11 dec 2012
    2.849
    1.060
    113
    Ik maakte het zoals het het meest lijkt op voedsel dat ze met de pot meeeten als ze wat ouder worden.

    Mijn theorie is dat als ze daar snel kennis mee maken, het niet ineens een grote overstap wordt. Ik bedoel: eet jij graag gekookte kipfilet? :)
     
  14. soeee

    soeee Niet meer actief


    Haha ja!! :)
     
  15. nmv

    nmv Fanatiek lid

    7 jan 2013
    3.964
    270
    83
    Oost-NL
    Eten we hier wel eens hoor! :)
     

Deel Deze Pagina