Half uur voordat je naar school gaat in de oven.... dan direct in alufolie in een warme schaal. In de auto in een deken doen...of op de fiets in een deken in de fietstas Of bedoel je dat niet?
Ja bakken net voordat je wegmoet. En dan niet al te dik inpakken want dan wordt het zeiknat door de condens, da's ook vies. Het beste op een schaal en dan in een plastic tas maar die tas wel openlaten. Het zijn kleine hapjes dus snel afkoelen doen ze toch wel helaas.
Die ga ik ook maken voor vrijdagochtend... samen met ham/kaas in bladerdeeg. Ik maak ze donderdagavond en op vrijdagochtend voordat we naar de peuterspeelzaal gaan dan bak ik ze en neem ik ze mee in zilverfolie in de hoop dat ze dan inderdaad een beetje warm blijven. Ik doe de helft van een bladerdeegplakje en dat rol ik op met knakworst en ham/kaas. Iemand enig idee waar onze heteluchtoven op moet staan en hoelang ze moeten?
Kerstdiner op school? Inderdaad net voordat je naar school gaat bakken en goed inpakken. Lekker met een dotje curry er tussen. Succes. Ik mag vanmiddag aan de slag met groentenprikkers.
Gelukkig vinden kinderen ze koud ook lekker, dus ik zou me er niet te druk om maken. Ik ga aan de slag met gingerbreadmen!
Niet alleen kinderen, ik ook Ik heb ze ook wel eens een dag van te voren gemaakt. Smaakt prima. Was wel op school toen ik nog op mbo zat. Iedereen vond ze lekker haha.
Hihi, lief van je zeg. Ik zou denken gewoon lekker af laten koelen. Die kids zitten er toch weet ik het hoe lang mee op hun bord etc. Hou 't makkelijk, het is allemaal al druk zat toch. Gemak dient de mens. (oohh erg he wat een lui mens ben ik toch weer )
Mag ik even inbreken..... Wij mogen voor het kerst ontbijt vrijdag hapjes meenemen en dan moet iedereen voor 5 kinderen wat doen. Ik ga dus ook deze knakworst in bladerdeeg doen,alleen is 1 dan genoeg voor de kinderen of 2 per kind. Er zitten 32 kleuters in de klas waarvan dus bijna elke ouder iets voor 5 kinderen meeneemt.
Hmm.. Ieder kind krijgt dus 5 hapjes (of nog minder, gezien 'bijna' elke ouder dit doet..). Doe je een hele knakworst in één bladerdeegvel? Dan lijkt 1 me genoeg. Ik zie alleen ook vaak dat de worstjes in tweeën of drieën worden gesneden en dan lijkt 1 me weer wat weinig..