Ik maak gestoofde kalfswang. Goed dat jullie me er aan herinneren, zal het zo even bij de slager bestellen.
Mijn schoonmoeder maakt dit jaar wildzwijn medallions...... Nog nooit gegeten, is dat wel lekker? Mij maak je nl met zulke dingen normaal niet blij: ik lust geen konijn, eend, hert en meer van die ongein.....doe mij maar gewoon een stukje kip of zo (die ik haar heb gegeven en die maakt ze dus voor mij klaar )
Rosbief culinair. dat zit in een pakket met kruiden er al bij en in een bakje rode wijn suas jum jum en lekker makkelijk. Je kan er eventueel ook nog een jasje over heen glazeren van abrikozenjam en een beetje mosterd ( dit even in een pannetje samen verwarmen tot het makkelijker smeerbaar is ) wel in de oven klaarmaken he. Daarnaast aardappelsterren kant en klaar maar opbakken met kruidenboter. En ik zag onlangs een link voorbij komen op facebook met super makkelijke merengue in de magnetron.
Ik houd zelf hemaal niet van wild, dus ik zou zelf een stukje rosbief braden of varkensmedaillons maken.
Kalfsoesters in portsaus - met stoofperen en aardappelkroketjes Beenham met honingmosterdsaus - met aardappelgratin en geglaceerde wortelspaghetti Eendenborstfilet in marsalasaus met boontjes en ? Varkensrollade met gegratineerde aardappel-wortelpuree
Hmmm, geef mijn portie dan maar aan fikkie....Ik hou normaal niet van wild, dus dan ook niet van zwijn. doe mij die kip dan maar
Van huis uit aten wij altijd konijn. Zelf word ik blij van een biefstukje, met lekkere peperroomsaus of stroganoff. Zelf maken natuurlijk, dat hoort met kerst he
Ik heb altijd standaard een flesje zelfgemaakte knoflookolie (olijfolie met geperste knoflook erdoor) dat doe ik er over met wat zeezout. Lekkerst met krieltjes in schil.