Hoi allemaal, Graag zou ik wat leuke en lekkere ideetjes willen voor lekkere hapjes op een verjaardag. Zouden jullie met mij mee willen denken? Het moet niet TE ingewikkeld zijn Alvast bedankt Groetjes Hester
Altijd een succes bij ons: gevulde champignons. Steeltjes eruit draaien en fijnsnijden, mengen met kruidenkaas en rauwe fijngesneden stukjes spek. Champignons opvullen, 20 minuten in een warme oven en klaar. Zo in elkaar gebokst en heel lekker!
voor kinderen; prikkers met kaas/worst komkommer in verschillende figuurtjes (van die kleine uitprikfiguurtjes). de laatste keer had ik monchou gemengd met een uitje en kerrypoeder in een plakje rookvlees gerold, het was zo op!
- Braadsticks - Gevulde eitjes - Gehaktballetjes - Wraps met tonijnsalade, wat sla en peper en zout in kleine stukjes. - Knakworstje in bladerdeeg.
Gehaktballetjes Gevulde eieren Rookvlees rolletjes gevuld met gekruide monchou Knakworstjes in bladerdeeg Ham/kaas in bladerdeeg Frikandel/curry in bladerdeeg Ham/kruidenkaas in bladerdeeg Appel/rozijnen/kaneel in bladerdeeg Kipvleugeltjes/drumsticks/etc marineren en de oven in Dadels gevuld met geitenkaas Wraps met kruidenkaas en rauwe ham of zalm
Frikandel en curry in bladerdeeg Kipsate in bladerdeeg (kip ui en paprika bakken met kipkruiden. Lepel satesaus erdoor doen dat het net smeuig is. Niet nat. Dan helemaal koud laten worden. In bladerdeeg doen en 20 min afbakken volgens de verpakking. Als je het warm maakt dan scheurt het bladerdeeg) Gevulde eieren Wraps met gerookte kip en bosui Kipfilet met ananas
Borrelbrood - Bovenstaande is hier altijd een groot succes. Kan ook met een grote rustieke stokbrood.
Wrap besmeren met filet americain, dan rucola erop en oprollen, inpakken in alufolie en laten opstijven in de koelkast. Mooie dikke omelet goed droogbakken in de pan, roomkaas erop, inpakken in folie en ook laten opstijven in de koelkast.
Hier een succes: Bladerdeeghapjes met cherrytomaatjes geitenkaas en basilicum Nodig: Bakje cherrytomaten Pakje geitenkaas Basilicum 1 ui 2 teentjes knoflook Pijnboompitten Over voorverwarmen op 180 graden Snipper een ui, en snij 2 teentjes knoflook fijn. Snij de tomaatjes in 4 delen. Fruit de ui en knoflook en gooi daarna de tomaatjes erbij. Snij basilicum klein en gooi dat tegelijk met pijnboompitten erbij. Na een minuutje draai je t gas uit en maak je de geitenkaas klein (ik breek t af) en gooi dat erbij. Ik roer nog 1x en dan verdeel ik het over de bladerdeeg. 20 minuutjes in de oven en klaar.
Uhmm wat zie ik hier een lekkere dingen voorbij komen! Zaterdag organiseren wij een nieuwjaarsborrel, dus ik onthoud dit allemaal eventjes
dat borrelbrood had ik willen maken met de jaarwisseling maar ik had al zo veel het ziet er zo leuk uit wat ik wel heb gemaakt en wat een succes was: pizza bonbons, echt heel simpel en lekker Pizza bonbons - Laura's Bakery en deze mini tortilla bakjes met mexicaans gekruid gehakt en wat groente en kaas (net wat je zelf lekker vindt) Passion for Savings Mini Taco Bowls Recipe!
Wat leuk! Ik ga bij de volgende verjaardag en hapjes pan bik de slager halen. 47,50 voor 144 hapjes:saté/grilworst/gehaktballetjes/kip kluifjes/kippeling was echt heerlijk
Ik heb even moeten googlen om te begrijpen wat je bedoelt met "hapjes pan bik de slager" maar heb het gevonden ook erg handig maar wel veel vlees Ik zou er dan zelf wel iets anders naast willen maken Hester hoeveel gasten krijg je? op de ah site zijn ook leuke hapjes te vinden dit is een lekkere en die blini's zijn ook kant en klaar te koop Bieslookblini's met zalm - Recept - Allerhande - Albert Heijn Stokjesbrood gerookte kip, sla en rozemarijnmayo - Recept - Allerhande - Albert Heijn maar misschien is dat te veel werk als je veel gasten krijgt
Ik vind dadels in spek uit de oven altijd zo lekker. Een beetje smaak van een spek/ stroop pannenkoek Dadels ontpitten, in spek rollen. Vlak voordat je ze wilt serveren ongeveer tien min. in een hete oven. Prikkertje erin en klaar!
Deze waren heel lekker en véél minder moeite dan ik dacht! Ben zelf erg gemakzuchtig, maar dit is zo makkelijk, dat ik ze vaker ga maken! Bedankt, Eylem! Mijn mixed kitchen: Milföy böre