Zoals de titel al zegt: wie heeft brownie in a mug (brownie in een beker) al eens geprobeerd en hoe vond je het? Ik heb hem gister gemaakt en het was: Mweh mweh mwehhhhhhhhhhh De smaak was eigenlijk nog niet eens heel erg slecht, het had alleen flink wat zoeter gemogen. Maar toen ik mijn lepel in de beker stak merkte ik al dat het een beetje moeilijk ging. In plaats van een zachte smeuïge brownie was het een grote gummybal geworden die ik als 1 klomp uit mijn beker trok
Ik heb m ook geprobeerd! Verschillende recepten ook, maar ze bleven allemaal mweh. Het was ook te mooi om waar te zijn... 😒
Is het niet een kwestie van niet te lang in de magnetron doen? Ik heb echt wel eens lekkere varianten
Haha ik heb m ook maar volgens joyce hier was ik al gewaarschuwd voor een gummibal met 3 dagen verstopping. Nog niet gedaan dus
Ja hier heerlijk! Dit is die van ons https://suikerarmekids.wordpress.com/2014/07/14/1-minute-brownies/ We hebben nu een standaard mix van de droge ingrediënten gemaakt alleen het vocht toevoegen in de magnetron en smullen maar!
Deze ga ik dit weekend maken. Ik heb toevallig ook nog eens alle ingrediënten in huis. Bedankt voor het recept
Net of stevia zo gezond is. OT Bij mij is ie ook mislukt en ik heb bijna net zoveel werk van gewone cakejes en dan heb ik er ook nog meer. Dus die bak ik liever.
Ik neem aan dat je veel over Stevia weet omdat je het zo in je eerste zin meteen noemt. Vertel waarom is niet gezond?
Ik weet trouwens niet of er ook kant en klare varianten zijn maar ik heb ze zelf gemaakt! Deze maar dan een beetje aangepast: Brownie in a mug - Brenda Kookt! 3 eetlepels bloem 3 eetlepels suiker 2 eetlepels cacao 1 ei 3 eetlepels melk 3 eetlepels olijfolie 1 zakje vanillesuiker Ondanks de 3,5 eetlepel suiker per beker was het nog niet zoet Voor deze hoeveelheid heb je trouwens wel een grote beker nodig! Ik denk, of nouja weet wel zeker dat ze te lang in de magnetron hebben gestaan. Volgens het recept moeten ze 3 minuten op de hoogste stand. Na die 3 minuten zag het er (dacht ik) nog vrij nat uit. Dus nog eens 30 seconden....weinig verschil. Nog eens 30 seconde..... weinig verschil. Oh wacht, het is niet nat, het glimt gewoon bovenop. In totaal dus 4 minuten i.p.v. 3 minuten in de magnetron en op zo een korte baktijd maakt dat heel veel verschil natuurlijk.
Zou idd geen olijfolie nemen in een zoet gerecht eerder een neutrale olie zoals zonnebloem. Ben er benieuwd, ga het ook eens proberen