Nav een leuk gesprek vandaag met iemand ben ik benieuwd hoe jullie dat doen? Zetten jullie met warm eten de pannen op tafel of worden voor iedereen de borden opgemaakt? En waarom het een of het ander?
Normaal pannen op tafel maar we zitten nu in verhuizing dus doe ik borden opmaken en dan eten Mijn kinderen vinden steeds leuker om zelf (bij) te kunnen pakken... Maakt het eten weer leuker vind ik zelf.
Pannen op tafel. Vind ik gezelliger want dan loopt er niemand tijdens het eten heen en weer, vlees gaat hier pas op het bord als aardappel en groente op zijn. Als de kids er niet zijn dan opscheppen in de keuken en met het bord op de bank, ook heerlijk
Maar net hoe het uitkomt, bij eenpansgerechten eerder de pan op tafel. Ik vind borden opmaken wel gezelliger en omdat we een ronde tafel hebben kijk je gauw tegen de pannen aan.
Alleen als ik Nederlands kook zet ik de pannen op tafel (omdat er dan zoveel verschillende dingen zijn en de een wil weer meer van dit en de ander van dat en dat weet ik ook niet van tevoren), en bij ander soort eten doe ik het eten alvast op het bord/op de borden.
Pannen en potten op tafel. Niks zo onpraktisch en ongezellig als heel de tijd zitten rennen tussen de keuken en de eettafel.
Hier gaan de pannen op tafel. De ene keer heb je veel trek, andere keer niet. Nu kan je zelf opscheppen, eventueel meerdere keren. Enne.. als we aardappels eten dan wil ik mijn vlees pas later, eerst de rest op Blijf je aan het lopen als het op het aanrecht staat.
Thuis vroeger altijd pannen op tafel. Maar ik schep altijd de borden op en zet die op tafel dus geen pannen. Alleen bij ovenschotels zet ik wel de schaal op tafel. En sla bijvoorbeeld ook. Misschien als de baby groter is gebeurd dat wel als hij het zelf leuk vind om op te schepen. Dochter vind dat niet echt interessant.
Ligt eraan. Bij rijst of macaroni schep ik het in de keuken op. Maar inderdaad bij losse dingen staan de pannen op tafel en bij lasagne de ovenschaal
Pannen op tafel vind ik zo boers! Hier borden opmaken, ik heb zo'n lade om borden te verwarmen en anders gaat hey eten in schalen.
Ik zet nooit de pannen op tafel dat neemt te veel ruimte in beslag, en vind het onnodig. Als er bijgeschept moet worden doe ik dat wel in de keuken. Alleen als ik een ovenschotel maak dan zet ik dd schaal op tafel.