Ja gewoon vanavond in de oven gooien. In de pan braden vind ik persoonlijk niet lekker en opwarmen maakt het ook niet lekkerder.
nou ik heb het toch in de braadpan gemaakt, en getest ! ben helemaal tevreden, zeker voor n eerste keer maar ik moet het wel opwarmen want mn dochter ligt op onze kooktijd op bed en ze kan anders niet slapen ( ze wordt na 10 min anders al wakker) maar ik hoop de volgende keer het ook niet meer op hoeven te warmen maar ik ga jullie tips zeker noteren! voor de volgende keer ��
Oke ik kan wel koken maar ik heb dus nog nooit kipdrumsticks gemaakt. Maar wat ik me dus afvraag..ik lees hier vanalles over een deksel op de pan maar dan wordt dat velletje toch heel zacht en bleehh.. ik dacht dat het juist de bedoeling was om het krokant te krijgen? nou eet ik het vel nooit maar zonder vel proef je ook echt niks van die kruiden die je hebt gebruikt.
Dat vel is het eerste wat ik eraf trek, de gruwel..... Als je kipkruiden gebruikt, smaakt de rest van het pootje daar wel naar hoor!
nee ik gruwel dus ook van het vel maar ik kan me voorstellen dat het in pan met deksel nog gruwelijker is ofzo haha. maar ik heb dat dus nooit..dan kruid ik het lekker en vervolgens proef ik er niks meer van. maar dat ligt dus aan mij
Ik maak ze ook altijd in de oven. En dat velletje is dan juist het lekkerst van de hele kippenpoot. Ik rol ze eerst door de kruiden voor ik ze in de braadschaal leg dus het velletje wordt knapperig en kruidig en het vlees eronder heeeeel lekker zacht en mals... Mmm