Kipdrumsticks maken, voor 't eerst..

Discussie in 'De lounge' gestart door Dennenappel, 11 feb 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Umm85

    Umm85 VIP lid

    17 jun 2007
    26.310
    248
    63
    Vrouw
    huismama, doktersassistente
    Turkije
    Ja gewoon vanavond in de oven gooien. In de pan braden vind ik persoonlijk niet lekker en opwarmen maakt het ook niet lekkerder.
     
  2. Dennenappel

    17 dec 2014
    35
    0
    0
    NULL
    NULL
    nou ik heb het toch in de braadpan gemaakt,
    en getest !
    ben helemaal tevreden, zeker voor
    n eerste keer

    maar ik moet het wel opwarmen want
    mn dochter ligt op onze kooktijd op bed
    en ze kan anders niet slapen
    ( ze wordt na 10 min anders al wakker)
    maar ik hoop de volgende keer het ook
    niet meer op hoeven te warmen
    maar ik ga jullie tips zeker noteren!

    voor de volgende keer ��
     
  3. annelie566

    annelie566 Niet meer actief

    Oke ik kan wel koken maar ik heb dus nog nooit kipdrumsticks gemaakt. Maar wat ik me dus afvraag..ik lees hier vanalles over een deksel op de pan maar dan wordt dat velletje toch heel zacht en bleehh..

    ik dacht dat het juist de bedoeling was om het krokant te krijgen? nou eet ik het vel nooit maar zonder vel proef je ook echt niks van die kruiden die je hebt gebruikt.
     
  4. Dappertje Dik

    Dappertje Dik Niet meer actief

    Dat vel is het eerste wat ik eraf trek, de gruwel.....;)

    Als je kipkruiden gebruikt, smaakt de rest van het pootje daar wel naar hoor!
     
  5. Kletskoek

    Kletskoek VIP lid

    7 jan 2013
    5.719
    477
    83
    Hmmm, heerlijk dat vel! Wij gaan regelmatig naar de slager voor alleen vel te halen.
     
  6. annelie566

    annelie566 Niet meer actief

    nee ik gruwel dus ook van het vel maar ik kan me voorstellen dat het in pan met deksel nog gruwelijker is ofzo haha.


    maar ik heb dat dus nooit..dan kruid ik het lekker en vervolgens proef ik er niks meer van. maar dat ligt dus aan mij
     
  7. Dappertje Dik

    Dappertje Dik Niet meer actief

    Aaaargh, dat meen je, haha!:D ik wist niet eens dat dat bestond!

    Ik vind die stoppels zó ranzig!:)
     
  8. Lisa2

    Lisa2 Fanatiek lid

    21 apr 2013
    3.539
    1.551
    113
    ohh.. ik vind dat ook echt het lekkerste van de hele kip:D vooral als die lekker krokant is.
     
  9. Luja

    Luja Niet meer actief

    Ik maak ze ook altijd in de oven.
    En dat velletje is dan juist het lekkerst van de hele kippenpoot.
    Ik rol ze eerst door de kruiden voor ik ze in de braadschaal leg dus het velletje wordt knapperig en kruidig en het vlees eronder heeeeel lekker zacht en mals... Mmm :)
     

Deel Deze Pagina