Lasagne bladeren afkoken?

Discussie in 'De lounge' gestart door Ganesh, 13 mrt 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ganesh

    Ganesh Bekend lid

    21 jan 2014
    500
    2
    18
    Werk, gezin, boeken
    Zuiden
    Hoi dames,

    Ik ben voor de eerste keer lasagne aan het maken. Ik was net in de winkel aan het kijken op die verpakking van knorr en daar stond op dat je ze niet hoefde af te koken. Ik heb echter die van Bertolli gepakt maar daar staat niks op over wel of niet afkoken van te voren.

    Bedankt!
     
  2. moielle

    moielle Fanatiek lid

    7 okt 2011
    1.377
    473
    83
    Vrouw
    Flevoland
    Hoi! Je kan ze gewoon "rauw" verwerken in je lasagna 👍
    Smakelijk eten voor straks
     
  3. Meca

    Meca Fanatiek lid

    23 jul 2014
    1.642
    276
    83
    Luizen plukker
    Dat gaart in de oven. Dus gewoon zo erin doen.

    Eet smakelijk
     
  4. Ganesh

    Ganesh Bekend lid

    21 jan 2014
    500
    2
    18
    Werk, gezin, boeken
    Zuiden
    Bedankt voor jullie reactie, ben benieuwd hoe het smaakt :d
     
  5. SweetPrincess

    SweetPrincess Bekend lid

    17 feb 2015
    601
    43
    28
    NULL
    NULL
    Vast heerlijk ;) ik wil niets anders meer.
    Had een tijdje die van honig incl mix voor bechamelsaus maar nu ik weet hoe ik zelf die bechamelsaus kan maken doe ik het altijd zelf daardoor is ie nog lekkerder haha
     
  6. Kaboutermeis

    Kaboutermeis Fanatiek lid

    16 apr 2013
    4.184
    1
    0
    Ik kook ze wel altijd vooraf.
    Om één of andere reden blijven die van mij anders altijd te hard.

    Smakelijk :)!
     
  7. Casara

    Casara Fanatiek lid

    20 aug 2014
    2.272
    418
    83
    Hoeft niet. Wat ik meestal doe is de lasagne s ochtends maken. Wegzetten. Door de warmte garen de bladen al. Dan s avonds 40 minuutjes in de oven.
     
  8. Kyra73

    Kyra73 Fanatiek lid

    24 okt 2013
    1.569
    456
    83
    Heb je er dan wel genoeg saus en zo tussen? Daar ging het bij mij in het begin ook mis mee.
     
  9. Silinde

    Silinde Fanatiek lid

    8 dec 2011
    1.385
    29
    48
    NULL
    Bij mijn mannen
    Afkoken hoeft niet, maar je moet ze wel goed in de saus verstoppen en je saus ietsje dunner maken dan je ze in het eindresultaat wilt. Verder inderdaad lang genoeg in de oven (op niet te hoge temperatuur), afgedekt. Eventueel op het einde gratinneren.
     
  10. Ana leigh

    Ana leigh Fanatiek lid

    11 feb 2013
    1.753
    9
    38
    Vrouw
    x
    Ik ga het wel doen, hier blijven de bladeren altijd te hard, ook als ik de lasagne 10 minuten langer in de oven laat. Heb altijd genoeg saus en vocht. :)

    Liefs,
     
  11. Poohbeer2

    Poohbeer2 Fanatiek lid

    17 aug 2008
    4.239
    9
    38
    Ik maak zelf bladen omdat die uit een pakje dus ook keihard blijven aan de randen van de ovenschaal. Ik zeg dus voorkoken of even zacht laten worden in een laag warm water.
     
  12. mam1991

    mam1991 VIP lid

    17 jan 2013
    10.071
    2.096
    113
    Ik heb altijd de verse pasta bladen van de ah en die zijn na 20 min in de oven perfect gaar
     

Deel Deze Pagina