Mag wel, maar het zout blijft niet op de noten plakken als ze niet gebrand zijn. Bovendien kun je ongezouten noten makkelijker gebruiken, door bijvoorbeeld je yoghurt en dergelijke.
Wie heeft er een recept voor een verantwoorde dressing bij de salade? Ik mag helaas geen kippenei dus zonder mayo.
Ik maak altijd vinaigrette van olijfolie, balsamico-azijn of verse citroen en wat zout en peper. Soms, bijvoorbeeld bij een bittere witlofsalade doe ik er een beetje honing doorheen.
Ik zag alleen balsamico azijn met suiker of glucose fructosestroop bij de XL Albert Heijn! En nog iets; loop je bij het minderen of stoppen met brood eten niet een jodiumtekort op? Iemand die hier supplementen voor neemt
Goede balsamico-azijn bevat alleen natuurlijke suikers. Jodiumtekort loop je niet zo snel op hoor. Zit in keukenzout. Eieren. Multivitaminen.
Heb je een tip waar ik dit kan kopen! Of het merk? Ik mag geen kippenei daar ben ik super allergisch voor en als je zoveel groente en fruit eet en verschillende noten en zaden hoef je er toch niet persé een multivitamine bij?
Lastig, als je een eiwitrijk dieet volgt! Groente, fruit, noten en zaden alleen dekken niet alle benodigde vitamines en mineralen.
Ik ga niet helemaal zonder koolhydraten maar ga flink minderen. Eiwitten zitten wel in genoeg andere dingen gelukkig. Ik stelde de vraag hier omdar jullie ws veel salades eten 😉
Volkorenpasta alleen komt je neus uit na een tijdje... zilvervlies is imo niks mis mee hoor... desnoods als je echt een mineraaltekort op zou lopen (wat voor mij totaaaal nieuw , niet de werking maar dat het zoveel zou schelen dat je er een mineraaltekort van zou krijgen) pak je een toevoeging van vit/min erbij... probleem opgelost