Waldkorn brood van de bakker. In het weekend haal ik wel eens een halfje wit of mais. Eet 2 sneetjes per dag. Ontbijten doe ik met yoghurt met havermout of muesli.
Ik vind brood van de bakker ook lekkerder, maar aangezien er 3 broden per week doorgaan is dat financieel niet haalbaar.
In Grunn vast wel. Hier kost een Zaanse Snijder volkoren gewoon 1,19 cent en da's het goedkoopste volkorenbrood wat ze hebben.
In heel Nederland kost dat 79 cent. (niet de zaanse snijder) Deze: http://static.voordeelmuis.nl/img/jpg240/1570/1570477.jpg Verpakking is nu een klein beetje anders, maar ziet er bijna net zo uit.
Klopt marnatman, wat in dat rek ligt komt binnen, en wat bij de bakkerij zelf ligt bakken ze zelf. Net nog gekocht voor 79 cent haha
Zaanse snijders liggen ook in dat rek en die kosten idd 1,19...zat ik er nog niet ver naast. Nu zie ik welk brood jij bedoelt...maar dat vind ik echt karton.
Ik koop Zaans snijder volkorenbrood. Ik vind het lekker brood en is ook lekker als het uit de vriezer komt.
Ik eet volkoren, meergranen en spelt, allemaal de donkere varianten omdat mijn bloedsuiker daar beter op reageerd.
Ik eet in principe volkomen tarwe brood. Aangezien spelt en tarwe beiden uit dezelfde graanfamilie komen, dezelfde voedingsstoffen hebben en gluten bevatten begrijp ik echt niet waarom je op de ene graansoort een reactie moet krijgen en de andere niet. Volgens mij hebben een aantal mensen gemist dat het boek de broodbuik nergens op gebaseerd is...
Ik eet al jaren zuurdesem. Hel liefst spelt, haver of meergranan. Gewoon omdat ik het lekkerder vind.