Oke dames en heren. Roept u maar! Wat is hét recept voor een mooi en lekker hoofdgerecht met de kerst? Voor 8-14 personen. (Eerder 8 dan 14 wrs) Ik kan best een beetje koken. Maar niet echt culinair ofzo. En dat wil ik nu dus wel Eisen: vlees of gevogelte. Geen orgaanvlees. Geen biefstuk, want die kan ik dus niet bakken
Varkenshaas medaillons met saus naar keuze ? Haricots verts gerold in katenspek, en aardappels uit de oven (schotel , wedges etc ) Klassiek en kan weinig aan fout gaan!
Of of of grote zalm filet bij de visboer halen die in de oven kan! Vraag bij hun gewoon tips voor kruiden en baktijd en als ie op tafel komt aansnijden maar! Ziet er heel mooi uit en de oven doet al je werk 😝
Hmm lekker varkenshaas uit de oven, wordt het lekker mals 😋 En 2 soorten saus.. Met 2 soorten groenten, aardappel gratin erbij en genieten maar
rollade met champignonsaus of varkensmedaillons, wedges uit de oven, of aardappelpartjes met kruiden uit de oven, een heerlijke salade erbij en eventueel een tweede groente als spruitjes met spekjes, of een appelcompote. Als voorafje stokbrood met kruidenboter, als toetje een heerlijk ijsje met fruit, of een zelfgemaakte pudding. Als afsluiter Irish coffee met een bonbon, is allemaal niet te moeilijk, maar wel makkelijk en lekker.
Gesauteerde hertenbiefstuk met een mousseline van truffelaardappel, gebakken spinazie en een saus van mango en vossenbessen | Passie voor Horeca Ik ga dit maken kerst avond.
Mja, MIJ zou je er absoluut niet blij mee maken, dus ik zou wel voor de zekerheid navragen of je gasten wel hert willen eten....
In de AH allerhande hebben ze ook best vaak leuke recepten. Vaak presenteren ze (recepten van) verschillende gerechten met wild, rollades, eend.
Hihi nee. Maar dit kun je nagaren in de oven. Ik kan gewoon echt geen normale biefstuk bakken innde pan. Dat wordt altijd rauw of gaar.
Ik pas het wel aan naar eigen smaak hoor (geen olijven, niet met pasta en peultjes en zonder de wijn). Maar het blijft een heerlijk recept. Bij mij wordt het geserveerd met aardappeltjes en een luchtige salade, aangezien de rest al in slaat als een bom. Vooraf maak ik altijd een grote pan ouderwetse verse groentesoep met schenkel, rundvlees en ballen voor een paar dagen. Nja, ik krijg eigenlijk nooit klachten
Boter in de koekenpan. Goed warm maken. Biefstuk beide kanten kruiden. Één kant in de hete boter leggen 2:30 minuut laten liggen in je pan, niks mee doen. Als de tijd om is direct omdraaien en 2:15 in de pan daarna direct uit de hete pan halen eventueel de jus er overheen gieten en klaar is je biefstuk. Je kan het ook via de oven garen maar dat is weer voor een andere les.
Joris Bijdendijks gebraden kip met schorseneer - Recept - Allerhande - Albert Heijn Ik ga 1 avond voor dit