Kan ik kleine cakejes een paar dagen invriezen of gaat het dan naar papier smaken? Weet dat een gewone cake wel kan, maar omdat er nu van die papiertje omheen zitten twijfel ik.
Ik vind het invriezen van cake altijd al iets minder. Het smaakt dan gewoon nooit zo lekker als vers..
Het kan makkelijk hoor. Ik had tijdens mijn zwangerschapsverlof iets van 50 cakejes gemaakt met chocoladeglazuur en roze muisjes en per 6 ingevroren. Die smaakten prima.
Vind ik ook hoor.. Als ik ergens ontdooide taart of cake krijgt smaakt dat echt heel vlak en zit ik dat stuk maar weg te happen. Dan zou ik nog liever iets bij de supermarkt halen op de dag zelf. Daarnaast heb ik veel liever dat mijn gebak lekker en smeuïg smaakt, in plaats van droge meuk met een leuk kapje erop. Dan zou ik dat versieren eerder weglaten.
Dat had ik inderdaad ook gedaan maar dan met gewone glazuur, en ze smaakten inderdaad prima. Niks mis mee...
Ik vind dat je het er aan af proeft en dit de smaak niet ten goede komt Zou er zelf dus niet voor kiezen.
Al was het voor een paar maanden, kan prima! Ik bak taarten en cupcakes op bestelling, als mijn agenda vol zit voor een bepaalde datum vries ik ook nog wel eens cupcakes in, in overleg met de klant.
Wel tegenstrijdige reacties, lastig, maar probeer het gewoon. Kleuters zijn vast niet zo kieskeurig .
Invriezen kan prima. Als je ze maar de tijd geeft om rustig te ontdooien. En goed verpakken voor je ze in de vriezer zet, anders gaan ze idd raar smaken.