Wij gaan vaak uit eten in het weekend. Soms wel 2 dagen op rij. Als we wel thuis zijn eten we vaak snaaivoedsel: wijntje, ovensnackje, stokbroodjes met smeersels. Gewoon lekker gezellig borrelen met netflix aan. En verder heb ik denk ik al sinds ik het huis uit ben gegaan (16 jaar geleden) nooit meer AVG gegeten. Ik moet er echt niet aan denken! (maar het scheelt uiteraard dat ik geen kids heb aan wie ik het goede voorbeeld moet geven)
Wij eten op maandag altijd brood en 1 dag in het weekend makkelijk, pannenkoeken, frietjes (liefst zelfgemaakt in de airfryer) of soep. Verder gewoon gezond en waar we zin in hebben.
Vrijdag is het bij ons of pasta of rijst/mie gerecht. Zaterdag iets van patat of gebakken aardappeltjes en Zondag is onze luie dag en eten we vaak verse soep met stokbrood. Wij eten doordeweeks agv en moeten er niet aan denken om bv op zondag aardappelen met bloemkool te eten . Typisch dat iedereen zo zijn gewoontes heeft.
Vrijdag is patatdag. Zaterdag kan van alles zijn, maar meestal gebakken aardappels, pasta of stamppot. Eigenlijk nooit AGV op zaterdag. Zondag is vaak soep met een broodje knak, ei of stokbrood etc.
Wij hebben geen vaste dagen,ik probeer wel eten af te wisselen dus ene dag rijst andere dag pasta dan weer aardappels etc. Op zondag kook ik vaak veel zodat we dat kunnen opwarmen op maandag met iets erbij evt. Dinsdag is makkelijk dan ben ik pas 19.15 thuis en heeft zl bij mijn ouders gegeten. Op woe kook ik vaak meer en uitgebreid voor de donderdag en vrijdag kook ik ook uitgebreidn Zaterdag soms een patatje maar meestal koken we.zelf. Vroeger thuis wel vaste dagen.
Hier vanuit man geen aardappels, vlees en groente in het weekend, die eet dan liever wat "specialers"(biefstukje, met sla en gebakken piepers of lekker gerecht uit kookboek/van internet), pasta kan dan nog wel of verse soep en soms zelf gebakken frietjes
Dat verschilt per weekend. Niks speciaals ofzo. Als we gewoon thuis zijn kook ik gewoon een maaltijd. Wat dat is ligt eraan wat ik in huis heb. Maar we zijn ook vaak weg en als we dan rond 6'en pas thuis zijn ga ik niet meer koken. Dan halen we vaak wat makkelijks.
Zaterdags meestal pasta of een ovengerecht, zondag soep met stokbrood met zalm of gebakken aardappelen/krieltjes met sla en vis
Het weekend is niet anders dan doordeweeks. Maar aardappels vind je in het weekend niet op het menu (andere dagen ook amper) We eten eigenlijk nooit makkelijk(een heel enkele uitzondering daar gelaten) en al helemaal nooit brood
Wij hebben wel typisch weekendeten,wat hier inhoud dat dat geen gekookte aardappels zijn. Het zijn dan gebakken aardappels/pasta/rijst/bami/pizza/soep e.d Nooit brood iig,dat vind ik geen avondeten
Op zondag vaak een wereldgerecht, van die pakken zeg maar. Of gebakken aardappels met salade en een lekker stukje vlees als varkenshaas, beenham oid.
Wij eten in het weekend niet anders dan doordeweeks. Als we een keer friet eten kan dat ook gerust op maandag zijn het is maar net hoe het uitkomt.
Ik snap dit niet zo. Als je het toch doordeweeks lust, waarom 'moet je er niet aan denken' om het dan op zondag te eten? Wij eten gewoon wat we lekker vinden en waar we op dat moment zin in hebben (ik werk dus ook niet echt met een strak weekmenu ofzo) dus het is zeker niet zo dat ik bepaalde gerechten op een bepaalde dag wil. Alleen op vrijdag dus wat extra's, kan overigens ook een uitgebreidere lunch ofzo zijn. Maar zowel mijn man als ik hebben dit niet zo van huis uit meegekregen dus daar zal het ook wel aan liggen... Wel vond ik avondeten in het weekend altijd net iets leuker omdat mijn vader dan mee-at, i.t.t doordeweeks, dan kwam hij pas thuis als ik allang in bed lag.
Haha ik voel me aangesproken . Onze kinderen eten echt heel erg graag brood, dus op de dag dat ze naar de bso gaan en we laat thuis zijn eten we dus brood. Met rauwkost, en op de bso eten ze al extra fruit. Op een dag dat we geen groente bij het avondeten eten (pannenkoeken, frietjes) krijgen ze rauwkost van tevoren.
Haha ik vond het er ook al raar staan, maar ik denk dat ze ergens iets gaan eten . Of een paar woorden vergeten of het is Vlaams