Een echt goed broodje hamburger met alles er op en eraan! Van die dikke verse hamburgers van de AH (die per 2 verpakt zijn, niet die platte). Hamburger bakken op de grill, en vlak voor hij klaar is leg je een plakje cheddar erop. Als dat gesmolten is is je hamburger klaar italiaanse bol beetje uithollen en dan de onderkant vullen met ijsbergsla, komkommer en curry en mayo. (of joppiesaus) Daarop leg je 2 plakjes gebakken spek Daarop de hamburger met cheddar. En dan tot slot 2 plakjes augurk, een gebakken eitje en de bovenkant van je broodje erop. Het is dat ik net gegeten heb, anders had ik alweer trek
Als wij brood eten doen we dat met brood van de bakker...dan halen we een heel wit brood...en snijden daar mega dikke plakken van. En daar kun je al het beleg op doen waar je zin in hebt. Meestal dan met salades en soep erbij... Maar ik eet niet altijd mee met het brood...
Heerlijk makkelijk gewoon een simpele tosti ham/kaas. Of salami. Ananas kan er bij ook lekker. Komkommers. Tomaat.
Het komt weinig voor dat ik niet kook Maar turkse worst met ei tomaat groene peper en turks brood is ook lekker.en het vult
Broodje tartaar met ui en champignons; Broodje pesto, mozzarella, tomaat, rucola; Of een broodmaaltijd met zalm/brie, zalm/rucola, zelfgemaakte kipkerrie salade, aspergesalade. Wij hebben dan meestal stokbrood (bruin) of van die triangel broodjes (meergranen) Bij de groentesoep eten we altijd chiabatta met groene pesto en mozzarella uit de oven.
Wij eten best vaak die andijviebroodschotel van de AH! Echt super lekker.. En wat ik stiekem heel lekker vind is een pistoletje met gebakken champignons en een dipsausje erover
Wraps met zalm of kip/kalkoen filet of rosbief. Met roomkaas/pijnboompitjes/sla etc etc Ook lekker met tonijn Salade (eigengemaakte) Ook lekker: Turks brood met tonijn en kaas warm uit de oven (lekker wat kappertjes of olijven erbij)
Als wij brood als avondeten eten maken we een van deze twee: - Ciabatta met pesto, tomaat en mozzarella, na het afbakken beetje rucola erbij - Ciabatta met roomkaas, na het afbakken plakken zalm en verse bieslook erbij Hmmm... kan ik best weer eens maken, krijg trek van dit topic!
-Philly cheese steak! Uien karamaliren. Rosbief (wat je op je brood eet) heel snel, zo'n 1 minuten bakken in een beetje roomboter, kaas naar keuze (maar cheddar is wel het lekkerste) erop en laten smelten. Broodje beleggen met je vlees uien erop en een beetje ketchup. Niet heel gezond, maar af en toe mag het wel 😉 -Stokbrood zelf gemaakte tonijn salade met sla, tomaat en augurk. Tonijn, rode ui, zout/peper, sambal badjak en mayo. -Pita gevuld met pikante kipfilet, sla, tomaat, rode ui en honing mosterd saus -Biefstuk met gebakken champignons, ui en knoflook. Lekker op een witte boterham -Stokbrood met gebakken champignons, ui en knoflook. Plakje kaas erop en even laten smelten in de oven. Beetje (verse) bieslook erop en klaar. -Broodje hamburger. Rundergehakt kruiden met klein uitje, knoflook, zout/peper en klein scheutje worcestersaus. Lekker beleggen met van alles. Edit; lekkere uitsmijter of omelet met veel groentes is ook erg lekker
Ik ben ook niet zo voor salami, maar ik ga het eens proberen met kipfilet. Bedankt voor de tip, heb er nu al zin in!
Ik lees hier vooral dingen als belegde broodjes (in welke vorm dan ook). Eet dan niemand gewoon brood met saus ofzo? Zoals een lekkere tajin?
Ik wel zoals linzensoep gegrilde groenten met saus. En deze is ook lekker Marokkaanse gehaktballetjes in tomatensaus - Een recept van Samira Onbekend - Albert Heijn
Nee nooit...maar dat is wel echt heel erg lekker Heb jij een goed recept? Wij aten vroeger bij de pasta ook altijd brood...of brood dopen in de soep. Nu eet ik eigenlijk bijna nooit meer pasta of brood. Ik ga dit weekend maar weer eens echte Italiaanse saus maken...
Hahaha had het niet terug gelezen de iPad maakt er weer wat moois van Moest inderdaad geparneerd zijn
tot nu toe niet, maar wellicht kun jij mij met een recept overtuigen. Maar ik heb een gekke tik, een gewone boterham mag niet nat worden dus in satesaus dopen ofzo doe ik alleen met stokbrood