Ik zou vooraf gaan voor zelfgesneden tartaar. Goede biefstuk halen en met een vlijmscherp mes in kleine stukkies snijden. Aanmaken met kappertjes, ui, ei, beetje worchester saus, tabasco enzovoort. Dunne plakjes toast erbij. Tussen zou je iets met cocquilles kunnen doen. Die dingen zijn bijvoorbeeld goddelijk met parmaham en chitney. Maar ook met bloemkoolpuree en een zoute creme brulée. Als hoofdgerecht zou je kunnen gaan voor lamsvlees (rack, is er toch nog wat te kluiven) met gegrilde groene asperges met knoflook en peterselieboter en een erwtenpuree met citroen en munt. Is wat lichter dan de standaard aardappels. Na zou ik gaan voor een aardbeiengranité met gin en basilicum. Dat is licht, maar wel heel smaakvol. Koffie met goede bonbons na en klaar is kees. Zooooo jammer dat ik paleo eet en nu ook nog heel strikt...
Haha er is echt NIKS van dit menu dat ik lust Oh wacht, bonbons wel. Mijn man wordt blij van een dikke kogelbiefstuk met champignonsaus en frietjes. Lekkere salade erbij.. Vooraf zou ik eerst een stokbroodje met zelfgemaakte kruidenboter doen, daarna carpaccio. En na een lekkere schep ijs.
Mijn man zou kiezen voor de asperges, in elk geval iets met veel groentes en een klein stukje vlees, dus niet alle mannen gaan voor veel vlees. Wat ik zelf altijd leuk vindt om te doen is een soort van Indische rijsttafel maken. En dan een buffetje. IJs met brownie als toetje.
Ik heb al wat dingen die ik heel lekker vind gezien. Amuse met prosecco. Wat voor een amuse weet ik nog niet. Ik denk een bruschetta. Voorgerecht: Crispy Carpaccio Als hoofdgerecht gevulde varkenshaas met gorgonzola en ham erom heen. Die moet ik dan even aanbraden en in de oven stoppen. Samen met pommes duchesse die kan ik van te voren goed klaarmaken. Lekkere frisse salade erbij. Nagerecht: Aardbeien in prosecco Ik denk dat dit het menu wordt. Maar ik heb super veel inspiratie gekregen van jullie Die aardbeiengranite klinkt ook heerlijk, maar dan zit ik met een fles gin in de kast en dat wordt hier niet gedronken.
Geen heel menu, wel een lekker zomers bij/voorgerecht: Recept voor Spinaziesalade met groene asperge, gedroogde ham en parmezaan | Solo Open Kitchen En aardbeien zonder alcohol: Aardbeiencarpaccio met muntpesto recept - Recepten van Allrecipes
Ik zou kiezen voor een mooie rosbief of rollade uit de oven, gebakken aardappeltjes, groene asperges. Vooraf: meloen met ham, garnalencocktail, gerookte zalm, carpaccio. Toe: creme brulee.
roast dinner is hier een wekelijks feestmaal dus of een hele kip of een stuk rund, lam whatever in de oven lekker braaden en daar groenten en aardappels bij doen en daar kun je dan nog meer feest omheen bouwen zoals je het zelf wil
Ik zie lekkere dingen voorbij komen jummmmmm Ik heb laatst voor de verjaardag van mn vriend soort van pigs in blankets gemaakt en dat viel hier enorm in de smaak en kan ook ruim van de voren voorbereid worden omdat het vlees moet afkoelen voordat je het in het bladerdeeg rolt Recept had ik van internet Varkenshaasje Met MonChou En Pijnboompitten In Bladerdeeg recept | Smulweb.nl Vult wel heel erg dus 1 per persoon en dan nog wat ernaast is meer dan voldoende, zeker als je een uitgebreid 3 gangen diner doet Succes met kiezen en koken ben benieuwd waar je voor gaat
Ik heb laatst wat laten bezorgen. Via VakantieVeilingen een 4 gangen diner besteld. Werd gekoeld gebracht en hoefde alleen nog maar in de oven, was een 4 gangen diner. Gebruiksaanwijzing zat erbij.
Ik heb net kip tajine gemaakt in de slowcooker. Heerlijk! En mijn slowcooker zet ik aan, stel de tijd in en als die afgelopen is heeft die een warmhoud functie. En daarbij couscous of rijst. Jammie!