Mijn vriend en ik zijn nogal gek op rosbief ( als hapje ) nu las ik op google sat gwbraden rosbief wel mag, het is immers gebraden. Nu heb ik het straks gehaald bij lidl maar ik twijfel er zo aan, en heb er zon zin in! Vind het ook zon onzin om de vk erover te contacten. Iemand een idee?
Volgens mij is het aan de buitenkant gebraden en van binnen nog rood. In dat geval mag het helaas niet...
Ben na.de slager geweest haha. Had er zon zin in. Nu ma met fricandeau gehad. Als ik er dan heel erg na snak een goeie vervanger haha!
Oh, goede tip! Ik heb gisteren biefstuk gegeten, van binnen gebakken tot schoenzool, lekker knapperig gebakken aan de buitenkant... gewoon omdat ik zo'n zin had in die smaak.
Ja, als je 't door en door bakt kan 't toch geen kwaad. Ik eet ook nog regelmatig tartaartjes, toen ik nog niet zwanger was at ik ze altijd medium, maar nu bak ik ze gewoon goed gaar, idd goeie oplossing als je gewoon de smaak wilt proeven, maar geen risico wilt lopen
Rosbief is rood van binnen mag dus niet. Fricandeau is ook lang niet altijd doorgegaard... Kijk hiermee uit.
Als de fricandeau niet meer rood is mag het gewoon. Ben bii de slager geweest en die zei meteen zwanger? Haha. Dus ervaring ermee
Dit is niet!! Waar. Toxoplasmose wordt gedood door invriezen. Listeria niet. Dit wordt gedood door verhitting en kan bij biefstuk dus zeker aanwezig xijn! Tijdens je zwangerschap gewoon doorgegaard eten! Hetbis masr 9 maanden.. Dan ga je toch geen risico nemen?