Wat eten we vandaag.. deel 10!

Discussion in 'De lounge' started by einad, Aug 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TinaTeenslipper

    TinaTeenslipper VIP lid

    Jun 5, 2013
    7,027
    551
    113
    Man en kids aardappel, bloemkool, kip en een eitje
    Ik eet zoete aardappel, bloemkool, courgette en champignon en ook kip
     
  2. miss C

    miss C VIP lid

    Nov 20, 2009
    11,719
    971
    113
    Female
    Het ♡je van Nederland!
    Man en dochter eten spaghetti met balletjes gehakt bij opa en oma en ik heb net een restje witlof ovenschotel gegeten op m'n werk..
     
  3. Brinsa

    Brinsa Fanatiek lid

    Mar 16, 2016
    3,661
    2,575
    113
    Andijvie stamppot met een gehaktballetje
     
  4. rums

    rums Niet meer actief

  5. tantetoos

    tantetoos Bekend lid

    Nov 17, 2010
    619
    530
    93
    Linzenrijst met erdoorheen gehakt, prei en courgette
     
  6. Pbmama

    Pbmama Actief lid

    May 10, 2016
    149
    0
    16
    NULL
    NULL
    Boerenkoolstamppot
     
  7. Banana

    Banana Fanatiek lid

    Jun 29, 2014
    2,045
    621
    113
    Bami en kip van de toko
     
  8. 2mam2

    2mam2 Fanatiek lid

    Feb 16, 2015
    1,088
    0
    0
    Een Italiaanse ovenschotel met aubergine en parmezaan die echt heerlijk is! En een paar gedrituurde aardappel partjes erbij.
     
  9. Rylie

    Rylie VIP lid

    Jun 14, 2010
    5,759
    491
    83
    Female
    Patissier
    Noord Brabant
    Vriend leftovers van gisteten. Dochter en ik een pasta.
     
  10. Tooto

    Tooto Niet meer actief

    Dit klinkt lekker.. mag ik het recept?
     
  11. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Krieltjes uit de airfryer.
    Witlof ham en kaas uit de oven
    Verse worst van gans.
     
  12. 2mam2

    2mam2 Fanatiek lid

    Feb 16, 2015
    1,088
    0
    0
    Jazeker :)
    Het is echt heel simpel:
    Ik had voor twee personen en twee kleintjes:
    1,5 aubergine in plakjes snijden, met zout bestrooien en bakken in een laagje (olijf)olie, daarna apart zetten op een bord.
    Een mengesel maken in een kom van 1bakje ricotta, 1ei, parmezaanse kaas, twee derde zakje geraspte mozerella, zout en basilicum.

    Dan kan je kiezen om een pastasaus uit pot te gebruiken of zelf tomatensaus te maken. (Ik had dit keer de luie vatiant: potpastasaus bio+ sugo basilico)

    Dan een ovenschaal invetten en een laagje tomatensaus, laagje aubergine, laagje kaasmengsel zo ga je door en je eindigt met kaasmengsel en bestrooit dat met de overige parmezaanse kaas en geraspte mozerella. Dan de oven in tot het mooi bruin ziet.

    Wilde een link plaatsen maar dat lukt niet. Je kan google afbeeldingen: melanzane alla parmigiana opzoeken voor het resultaat.👍🏼
     
  13. Madeliefje06

    Madeliefje06 VIP lid

    Mar 26, 2015
    11,915
    5,177
    113
    Zoete aardappelfriet, broccoli en kip uit de oven
     
  14. Tooto

    Tooto Niet meer actief

    Lekker dankjewel!!
     
  15. Tooto

    Tooto Niet meer actief

    Vandaag Turkse linzensoep en wraps.
     
  16. hollandsenieuwe

    hollandsenieuwe Niet meer actief

  17. Truusdemier

    Truusdemier Niet meer actief

    Alles is op, dus improvisatie met de noodvoorraad: gebakken aardappels, pot groente en een rookworst.... geen toppertje, maar ik had geen zin om extra naar de supermarkt te gaan haha.
     
  18. Koon

    Koon Niet meer actief

    Gebakken aardappels, prei uit de wok, voor mij zalm, voor vriend pangahaasje en zoon mag kiezen.
    Dochter eet hetzelfde maar dan broccoli ipv prei.
     
  19. 2mam2

    2mam2 Fanatiek lid

    Feb 16, 2015
    1,088
    0
    0
    Indisch stoofvlees met rijst en gewokte spruiten.
     
  20. mam1991

    mam1991 VIP lid

    Jan 17, 2013
    10,071
    2,096
    113
    Had nog van alles wat over
    Dus wij eten voor de 2e keer deze week sheperds pie van een recept van jamie oliver
     

Share This Page