Dag allen, Jaja, alweer een keukenvraag..... eerst hadden we het idee om een combimagnetronoven te kopen in onze nieuwe keuken. Nu hebben we ons er verder in verdiept en lijkt ons de combi van bakoven met stoomoven ook wel erg fijn. We hebben een berging/bijkeuken, dus we kunnen een losse magnetron plaatsen als we daar dan nog behoefte aan zouden hebben. Over de stoomoven heb ik goede dingen gelezen. Het zou veel lekkerder zijn om je eten in klaar te maken. Gezonder ook. Wat zijn jullie ervaringen?
Wij hebben geen stoomoven maar hoor er wel goede verhalen over. Een combi magnetron/oven werd hier wel sterk afgeraden. Daarom in de bijkeuken een magnetron geplaatst.
Zet je in je normale oven, een soort grote glazen bak. En daar doe je water in en functioneert als een stoomoven. Zo een als op deze link. Helaas past hij in mijn nu kleinere oven niet meer ⥠Neff steamer - Ovens en Grills - Marktplaats.nl
Eigenlijk alles behalve rijst en pasta. Smaken blijven behouden. Een sperzieboon smaakt naar sperzieboon zeg maar.
Wij hebben vorig jaar november een nieuw keuken gekocht.. Heb 3 aparte apparaten; oven, stoomoven en magnetron.. We hebben de stoomoven echter nog maar een keer gebruikt, vinden we erg zonder, maar komen er niet toe om ons goed in te kezen en de stoomoven in te passen in ons kookritueel..