Mn man lust ze graag met kaas. Mn ouders aten ze met ham kaas. Ik vind ze het lekkerste om gewoon zo te bakken en dan met jam.. of suiker.. mmm
Als ontbijt eten wij ze ook graag met zoetigheid. Ik wil nu alleen hartige croissants maken voor een lunch.
De beste ham/kaas croissantjes, Frans recept en heel makkelijk: maak een stevige bechamelsaus met een klont boter, bloem en melk. Beetje zout peper en een snufje nootmuskaat erbij. Voeg wat kaas toe (niet teveel), en een plak kleingesneden ham. Hier vul je de croissantjes mee. Beetje geraspte kaas eroverheen en een minuutje of 10 in de oven. Délicieux!
De meest gemaakte combinaties hier zijn: Nutella Spijs of marsepein met rozijnen en kaneel Parmaham, ei en kaas Jam
Knakworstjes! Van die kleine croissantjes maken met een stukje knakworst. Doet het hier altijd goed als partysnack haha.
Stomme vraag. Bedoel je, als ze al zijn afgebakken? Dus open snijden en beleggen? Of bij maken? Dus deeg rollen, vullen, afbakken?
En wat pakken jullie als croissantdeeg? Gewoon zo'n blikje wat je open scheurt? Ik heb een plank waar je deeg op kan uitrollen. Dus eigenlijk was bijv een pakje zoals bladerdeeg handiger geweest. Dat is er niet he?