Wat eten jullie op Oudjaarsavond?

Discussion in 'De lounge' started by troetjuh, Dec 30, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wollie92

    Wollie92 Fanatiek lid

    Apr 19, 2016
    1,461
    11
    38
    Wij maken zelf pizza's!
     
  2. meid1987

    meid1987 Fanatiek lid

    May 20, 2010
    3,789
    1
    36
    Zelf gemaakte schnitzels, zelf gemaakte patat en appelmoes :)

    Later op de avond lekkere hapjes, stokbrood met smeersels etc...
     
  3. sprits

    sprits Fanatiek lid

    Feb 21, 2011
    3,917
    376
    83
    Oliebollen en appelflappen staan hier voor het pakken vandaag.
    Daarnaast soep voor wie wil.
    Vanavond wat kip en rollade, stokbrood met salades en wat koude hapjes.
    Lekker wijntje erbij en later bubbels.
    Heerlijk!
     
  4. LaLaS

    LaLaS Fanatiek lid

    Sep 13, 2013
    1,100
    197
    63
    Female
    Visschotel
     
  5. Mamamijn

    Mamamijn Fanatiek lid

    Feb 14, 2013
    1,043
    365
    83
    Female
    Wij eten traditie getrouw lekker oer-Hollands snert 😋
     
  6. Anna009

    Anna009 VIP lid

    May 30, 2008
    9,875
    5,162
    113
    Home
    we zouden gaan gourmetten maar had zin in pizza
    dus vanmorgen al zelf deeg gemaakt staat nu nog te rijzen straks lekker zelf beleggen
     
  7. meid1987

    meid1987 Fanatiek lid

    May 20, 2010
    3,789
    1
    36
    Heerlijk!!!! :)
     
  8. Rabarber

    Rabarber Niet meer actief

    Wij krijgen 15 eters en gaan voor het gemak maar gourmetten. Het zal hier morgen vast heerlijk ruiken in huis. Bah :p

    Als iemand nog een tip heeft om de gourmetgeur snel te laten verdwijnen, hou ik mij aanbevolen!
     
  9. Olifantje1991

    Olifantje1991 VIP lid

    Jan 9, 2013
    9,521
    3,739
    113
    Pannetje met wasverzachter opzetten. :)
     
  10. Marrie28

    Marrie28 Fanatiek lid

    Jun 27, 2007
    1,711
    0
    36
    Witlof ham/kaas en gebakken aardappeltjes. Van alleen hapjes en oliebollen word ik echt misselijk.
     
  11. sprits

    sprits Fanatiek lid

    Feb 21, 2011
    3,917
    376
    83
    Pannetje half water half azijn zachtjes opzetten tijdens het gourmetten.
    Bakje met azijn met daarin een sponsje in de ruimte zetten. Neemt geur op.
    Na afloop wierrook branden en bakje azijn laten staan.
    Dit jaar voor het eerst geprobeerd en veel minder stank dat bleef hangen!
     
  12. SG2007

    SG2007 Actief lid

    Dec 15, 2016
    224
    1
    18
    Female
    Wij eten traditiegetrouw huzarensalade en rundvleessalade met pistolets. Dit heb ik overgenomen van mijn schoonouders. We leuken het nog extra op met augurken, gevuld eitje. Het is wel fijn want het is een lichte maaltijd dus daarna kunnen we lekker aan de hapjes en oliebollen en flappen.
     
  13. PenF

    PenF VIP lid

    Aug 20, 2009
    8,387
    2,241
    113
    Female
    Coach
    Dordrecht
    Ik maak pasta met eend, portsaus en broccoli.

    Daarna genieten van lekkere kaasjes, olijven, charcuterie enz.
     
  14. kikker1

    kikker1 Fanatiek lid

    Jan 22, 2011
    2,078
    879
    113
    Female
    Vooraf een gourmet en als hoofdgerecht oliebollen (avondvullend onderdeel)
     
  15. Rylie

    Rylie VIP lid

    Jun 14, 2010
    5,757
    490
    83
    Female
    Patissier
    Noord Brabant
    Wij hebben vandaag kabap met turks brood. Sla komkommer tomaatje nou ja rauwkost voor in het broodje.
    En daar bij nog een salade gemaakt van quinoa.
     
  16. Micchan

    Micchan VIP lid

    Jan 24, 2012
    22,458
    2,258
    113
    Female
    Wenen
    Grillen en voor 's avonds heb ik stokbrood met smeersels en gevulde eieren.
     
  17. Lena1982

    Lena1982 Niet meer actief

    Bakkie soep met de kleine gegeten en zometeen lekker samen allerlei lekkere hapjes
     
  18. Uuz

    Uuz VIP lid

    Dec 8, 2014
    6,241
    818
    113
    #78 Uuz, Dec 31, 2016
    Last edited: Dec 31, 2016
    Kip in room/dille/knoflook met pasta. En een Kaasplank en Oliebollen van nr. 15 van AD lijst :)
     
  19. Rabarber

    Rabarber Niet meer actief

    Bedankt voor de tip. Het heeft geholpen, want de geur is al weg!
     
  20. Sugarblossom

    Sugarblossom VIP lid

    Jul 23, 2010
    5,439
    11
    38
    Female
    Nederland
    Ik heb gisteren gebakken aardappels gemaakt met peen & erwten en gehaktballetjes in pindasaus.

    Ik vind koud/klein buffet ook lekker met oud&nieuw dat je af en toe wat lekkers pakt iets later in de avond.
     

Share This Page