Wat eten jullie op Oudjaarsavond?

Discussie in 'De lounge' gestart door troetjuh, 30 dec 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Wollie92

    Wollie92 Fanatiek lid

    19 apr 2016
    1.461
    11
    38
    Wij maken zelf pizza's!
     
  2. meid1987

    meid1987 Fanatiek lid

    20 mei 2010
    3.789
    1
    36
    Zelf gemaakte schnitzels, zelf gemaakte patat en appelmoes :)

    Later op de avond lekkere hapjes, stokbrood met smeersels etc...
     
  3. sprits

    sprits Fanatiek lid

    21 feb 2011
    3.917
    376
    83
    Oliebollen en appelflappen staan hier voor het pakken vandaag.
    Daarnaast soep voor wie wil.
    Vanavond wat kip en rollade, stokbrood met salades en wat koude hapjes.
    Lekker wijntje erbij en later bubbels.
    Heerlijk!
     
  4. LaLaS

    LaLaS Fanatiek lid

    13 sep 2013
    1.100
    197
    63
    Vrouw
    Visschotel
     
  5. Mamamijn

    Mamamijn Fanatiek lid

    14 feb 2013
    1.043
    365
    83
    Vrouw
    Wij eten traditie getrouw lekker oer-Hollands snert 😋
     
  6. Anna009

    Anna009 VIP lid

    30 mei 2008
    9.875
    5.162
    113
    Home
    we zouden gaan gourmetten maar had zin in pizza
    dus vanmorgen al zelf deeg gemaakt staat nu nog te rijzen straks lekker zelf beleggen
     
  7. meid1987

    meid1987 Fanatiek lid

    20 mei 2010
    3.789
    1
    36
    Heerlijk!!!! :)
     
  8. Rabarber

    Rabarber Niet meer actief

    Wij krijgen 15 eters en gaan voor het gemak maar gourmetten. Het zal hier morgen vast heerlijk ruiken in huis. Bah :p

    Als iemand nog een tip heeft om de gourmetgeur snel te laten verdwijnen, hou ik mij aanbevolen!
     
  9. Olifantje1991

    Olifantje1991 VIP lid

    9 jan 2013
    9.521
    3.739
    113
    Pannetje met wasverzachter opzetten. :)
     
  10. Marrie28

    Marrie28 Fanatiek lid

    27 jun 2007
    1.711
    0
    36
    Witlof ham/kaas en gebakken aardappeltjes. Van alleen hapjes en oliebollen word ik echt misselijk.
     
  11. sprits

    sprits Fanatiek lid

    21 feb 2011
    3.917
    376
    83
    Pannetje half water half azijn zachtjes opzetten tijdens het gourmetten.
    Bakje met azijn met daarin een sponsje in de ruimte zetten. Neemt geur op.
    Na afloop wierrook branden en bakje azijn laten staan.
    Dit jaar voor het eerst geprobeerd en veel minder stank dat bleef hangen!
     
  12. SG2007

    SG2007 Actief lid

    15 dec 2016
    224
    1
    18
    Vrouw
    Wij eten traditiegetrouw huzarensalade en rundvleessalade met pistolets. Dit heb ik overgenomen van mijn schoonouders. We leuken het nog extra op met augurken, gevuld eitje. Het is wel fijn want het is een lichte maaltijd dus daarna kunnen we lekker aan de hapjes en oliebollen en flappen.
     
  13. PenF

    PenF VIP lid

    20 aug 2009
    8.387
    2.241
    113
    Vrouw
    Coach
    Dordrecht
    Ik maak pasta met eend, portsaus en broccoli.

    Daarna genieten van lekkere kaasjes, olijven, charcuterie enz.
     
  14. kikker1

    kikker1 Fanatiek lid

    22 jan 2011
    2.078
    879
    113
    Vrouw
    Vooraf een gourmet en als hoofdgerecht oliebollen (avondvullend onderdeel)
     
  15. Rylie

    Rylie VIP lid

    14 jun 2010
    5.757
    490
    83
    Vrouw
    Patissier
    Noord Brabant
    Wij hebben vandaag kabap met turks brood. Sla komkommer tomaatje nou ja rauwkost voor in het broodje.
    En daar bij nog een salade gemaakt van quinoa.
     
  16. Micchan

    Micchan VIP lid

    24 jan 2012
    22.458
    2.258
    113
    Vrouw
    Wenen
    Grillen en voor 's avonds heb ik stokbrood met smeersels en gevulde eieren.
     
  17. Lena1982

    Lena1982 Niet meer actief

    Bakkie soep met de kleine gegeten en zometeen lekker samen allerlei lekkere hapjes
     
  18. Uuz

    Uuz VIP lid

    8 dec 2014
    6.241
    818
    113
    #78 Uuz, 31 dec 2016
    Laatst bewerkt: 31 dec 2016
    Kip in room/dille/knoflook met pasta. En een Kaasplank en Oliebollen van nr. 15 van AD lijst :)
     
  19. Rabarber

    Rabarber Niet meer actief

    Bedankt voor de tip. Het heeft geholpen, want de geur is al weg!
     
  20. Sugarblossom

    Sugarblossom VIP lid

    23 jul 2010
    5.439
    11
    38
    Vrouw
    Nederland
    Ik heb gisteren gebakken aardappels gemaakt met peen & erwten en gehaktballetjes in pindasaus.

    Ik vind koud/klein buffet ook lekker met oud&nieuw dat je af en toe wat lekkers pakt iets later in de avond.
     

Deel Deze Pagina