Wat eten we vandaag.. deel 10!

Discussion in 'De lounge' started by einad, Aug 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tuc

    tuc Niet meer actief

    Krieltjes, verse kibbeling, erwtjes en een salade
     
  2. Shendari

    Shendari Fanatiek lid

    Jul 28, 2012
    1,628
    29
    48
    Heerlijke verse boerenkool met een runderworstje 😊
     
  3. mapepejo

    mapepejo Fanatiek lid

    Aug 27, 2014
    1,593
    541
    113
    Dat hadden wij gisteren :D

    Vandaag frietjes!
     
  4. Anna009

    Anna009 VIP lid

    May 30, 2008
    9,937
    5,243
    113
    Home
    rijst
    kip uit de oven
    salade
     
  5. Ysabella

    Ysabella VIP lid

    Jan 27, 2017
    9,045
    16,559
    113
    Een stoofschotel. Ik heb alleen het idee dat het stoofvlees niet zacht gaat geworden - baal momentje:) :p-
     
  6. Be Happy

    Be Happy Niet meer actief

    Hoe lang staat het dan al te pruttelen? Anders een klein scheutje azijn, beetje kokend water (uit waterkoker bijvoorbeeld), rode wijn of donker bier/bokbier erbij doen.

    Hier eten we erwtensoep met brood.
     
  7. Ysabella

    Ysabella VIP lid

    Jan 27, 2017
    9,045
    16,559
    113
    Rond twee uur heb ik het opgezet. ( ik mag geen alcohol dus dat kan er helaas niet door, vooral geen bier.) Ik heb er een scheutje azijn door gedaan. Maar ik weet niet hoeveel er precies door moet. Ik wilde het tot ongeveer half 6 laten sudderen. Ik heb net een stukje vlees geproefd het is al wel iets zachter. :D
     
  8. Rylie

    Rylie VIP lid

    Jun 14, 2010
    5,759
    491
    83
    Female
    Patissier
    Noord Brabant
    Hasselback aardappel met gegrilfe groente en gehaktbrood.
     
  9. Koekie1

    Koekie1 VIP lid

    Jul 31, 2013
    5,679
    2,002
    113
    Female
    Aardappelpartjes, witte bonen in tomatensaus en kippenkluifjes
     
  10. nelta

    nelta VIP lid

    Apr 28, 2009
    18,625
    9,137
    113
    Female
    Rotterdam
    Noord Afrikaanse gehaktballetjes, Marrokaanse roerbakgroenten en rijst.
     
  11. tuc

    tuc Niet meer actief


    Voor de volgende keer....ik laat het sowieso langer staan. Van 9.00-16.00 ofzo. En als je water toevoegd...altijd water dat net van de kook is. Nooit koud water, want dan wordt het vlees nooit zacht.
     
  12. Debaky

    Debaky VIP lid

    Apr 22, 2013
    10,348
    5,392
    113
    Wij hebben net lekker zelf pizza's gemaakt en die staan nu in de oven
     
  13. Ysabella

    Ysabella VIP lid

    Jan 27, 2017
    9,045
    16,559
    113
    Dank je wel voor de tips, weer wat geleerd! Ik deed er elke keer koud water bij. Super stom dus.
     
  14. Floeperd

    Floeperd Fanatiek lid

    Oct 16, 2013
    3,060
    2,403
    113
    Female

    Als je er bier doorheen doet verdampt de alcohol toch?
     
  15. Floeperd

    Floeperd Fanatiek lid

    Oct 16, 2013
    3,060
    2,403
    113
    Female
    Wij eten vanavond bloemkool, gebakken reuze-kriel en gehaktballen gemaakt van ons lievelings recept (Librije gehaktballen met mosterd).
     
  16. Ysabella

    Ysabella VIP lid

    Jan 27, 2017
    9,045
    16,559
    113
    De alcohol verdampt nooit helemaal. Na lang sudderen blijft er altijd 5% over. (helaas)
     
  17. Chillin

    Chillin VIP lid

    Mar 22, 2007
    68,765
    904
    113
    Zorgprofessional.
    Belgische grens.
    pizza gegeten
     
  18. Chillin

    Chillin VIP lid

    Mar 22, 2007
    68,765
    904
    113
    Zorgprofessional.
    Belgische grens.
    Zoete aardappels met brocolli en kiphaasje
     
  19. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    Mar 21, 2015
    32,071
    14,402
    113
    Verse pasta wokgroente pastasaus en een kipfilet
     
  20. Madeliefje06

    Madeliefje06 VIP lid

    Mar 26, 2015
    11,921
    5,179
    113
    Linzensoep en fattoush (Libanese salade met groenten, kruiden en brood)
     

Share This Page