Wat eten we vandaag?! Deel 11..

Discussion in 'De lounge' started by miss C, May 20, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Meisje93

    Meisje93 VIP lid

    Mar 21, 2015
    32,071
    14,402
    113
    aardappelgratin, worteltjes & duitse biefstuk
     
  2. LMSB

    LMSB Fanatiek lid

    Feb 24, 2017
    3,995
    3,321
    113
    Ik had goulash en dochterlief rijst, witte boontjes in tomatensaus en stukjes rundvlees. (Zij eet geen goulash)

    Morgen eten we rode bieten stamppot met ui en uitgebakken spekjes. Lekkerrrr! :D Nu al zin in!
     
  3. Champetter

    Champetter VIP lid

    Mar 5, 2013
    6,825
    3,809
    113
    Pasta bolognese, slow cooked en dus 2,5 uur stoven.
     
  4. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,303
    25,766
    113
    Frittata met zoete aardappel, spinazie, feta
    Een frisse groene salade
     
  5. luca75

    luca75 Fanatiek lid

    Aug 14, 2013
    4,866
    3,501
    113
  6. luca75

    luca75 Fanatiek lid

    Aug 14, 2013
    4,866
    3,501
    113
    Ik zoek trouwens een recept voor lasagne. Maar dan een waarbij de lasagne ook echt stijf blijft als je hem snijdt en niet als snot uit elkaar drijft ;)
     
  7. Meiske2015

    Meiske2015 VIP lid

    Sep 4, 2016
    7,734
    3,516
    113
    Gekookte aardappels, bloemkool en een cordon bleu.
     
    meis1987 likes this.
  8. tantetoos

    tantetoos Bekend lid

    Nov 17, 2010
    621
    530
    93
    Roerbakmie met saté
     
  9. Noorie

    Noorie Niet meer actief

    Pilav, gegrilde kipfilet, salade en cacik
     
  10. Deedee91

    Deedee91 VIP lid

    Jun 10, 2015
    13,707
    5,733
    113
    Stampot rauwe andijvie met een hema rookworst natuurlijk.
     
    meis1987 likes this.
  11. meis1987

    meis1987 Fanatiek lid

    Dec 13, 2011
    2,455
    372
    83
    in een huis
    Vandaag spaghetti. Gister geeft mijn moeder een heerlijke witlof schotel gemaakt.
     
    Chillin likes this.
  12. meis1987

    meis1987 Fanatiek lid

    Dec 13, 2011
    2,455
    372
    83
    in een huis
    T
    Heerlijk! Goed idee. Lang niet gehad
     
    Deedee91 likes this.
  13. Champetter

    Champetter VIP lid

    Mar 5, 2013
    6,825
    3,809
    113
    Je pastasaus minimaal 2,5 uur laten stoven en een tweede saus erbij maken namelijk een bechamel. Dan laagjes maken; pastasaus, bechamel, lasagne blad etc etc.
     
  14. tuc

    tuc Niet meer actief

    Hutspot met spekjes
     
  15. Banana

    Banana Fanatiek lid

    Jun 29, 2014
    2,045
    621
    113
    Man en zoon pasta met gehakt/tomaat/paprika/courgette. Dat vind ik nu tijdens de zwangerschap niet lekker meer!
    Dus ik heb aardappelgratin met rode kool/appel gegeten. Lekker:D
     
  16. Chillin

    Chillin VIP lid

    Mar 22, 2007
    68,798
    905
    113
    Zorgprofessional.
    Belgische grens.
    Gepaneerde kipreepjes ,veld/blad sla en rijst
     
  17. xElles

    xElles VIP lid

    May 24, 2013
    9,575
    2,232
    113
    Bloemkool, worteltjes, en een kaasschijf
     
  18. MMW

    MMW Fanatiek lid

    Dec 29, 2013
    1,236
    447
    83
    Zalmfilet en rijst met groenten
     
  19. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,303
    25,766
    113
    Het belangrijkste is dat je een goed recept hebt voor de bolognesesaus. Ik gebruik altijd het recept van Matt Preston (masterchef Australia) en daar zit zoveel smaak aan, heerlijk. En dat laat ik dan ook heeel lang pruttelen, minstens 2 uur maar vaak nog veel langer.
    En dan is de opbouw belangrijk. Zodra je te veel saus tussen de pasta doet, loopt het eerder eruit.
     
  20. Micchan

    Micchan VIP lid

    Jan 24, 2012
    22,458
    2,258
    113
    Female
    Wenen
    Doperwten en wortels, gekookte aardappels en kleine frankfurter worstjes.
     

Share This Page