Hoi, Altijd als ik bij vrienden eet krijgen wij soep en dan bolletjes met vleeswaren erbij. Ik vind het zo'n gekke combinatie maarja iedereen moet lekker doen wat hij/zij zelf wil... nou kreeg ik vandaag bij mijn schoonouders hetzelfde. Is dit dan een gebruikelijke combinatie of toeval.....
Ik zie het rare er ook niet van...wat vind je er raar aan TS? Wij eten vaak op zondag soep met bolletjes. Al hebben wij daar dan salade op (huzarensalade oid)
Ik ken het wel met stokbrood en kruidenboter enz... Ik vind het zo een gekke combinatie hahahaha. Lekkere verse soep en dan bolletjes erbij. Vind ik niet bij elkaar passen Ik ken het ook niet aan mijn kant van de familie
Doen wij ook. Elk jaar met sinterklaas ( nu de kleine nog jong is) Het is makkelijk. Veel mensen, makkelijk te variëren. Iedereen vind het altijd geslaagd
Is volgens mij een oud Hollandse traditie: eigenlijk-willen-we-helemaal-geen-eters-maar-als-ze-dan-toch-komen-doen-we-het-zo-simpel-en-goedkoop-mogelijk.
Heerlijk! Eten we vaak met een verjaardag. Paar grote pannen verse soep op tafel, schalen met verschillende soorten broodjes/bolletjes met vleeswaar, kaas en salades.
Bij mijn schoonouders hetzelfde... altijd soep met bolletjes (en beleg). Bij mijn ouders het tegenovergestelde.. minimaal 3 gangen diner en al dagen bezig in de keuken. Ik ben het inmiddels gewend. Zelf doen we het niet op deze manier iig.
Ik ken beide. Thuis eten we er stokbrood bij maar met verjaardagen zijn er vaak broodjes soep stokbroodjes etc. Ook wel vaker bij allerhande gelegenheden tegengekomen. Gek vind ik het dus niet. Wel makkelijk en Hollands haha
Wij doen dit ook, hoor. Hoewel ik de laatste jaren de bolletjes heb vervangen voor stokbroodjes, met diverse salades. Lekker makkelijk en als ik echt een grote pan soep kook, kunnen we er 2 keer van eten. Hoef ik een keer niet te koken
Kan toch beide? Ik ben van het lang kokkerellen en meer gangen maar ook van de soep en broodjes. Ik doe beide geregeld afhankelijk van de gelegenheid...
Nou dat ligt er maar net aan. Ik ben de avond van te voren al bezig met het trekken van de bouillon , daar gebruik ik verse groente + vlees voor en draai ik de ballen voor de soep vast. De volgende dag alles zeven en dan de soep afmaken. Ik denk ook dat het aan je woon situatie ligt, wij hebben een klein (maar heel fijn) huis. In de keuken past net een tafel en kunnen we met zijn 4 tjes zitten. Als we eters krijgen dan kunnen we alleen met zijn allen in de woonkamer zitten en als je op de bank/stoel zit aan een salon tafel is een 4 gangen diner niet zo heel erg handig. Dus is het bij ons inderdaad soep met broodjes, patat, macaroni of een stamppot wanneer we eters krijgen.
Hahaha precies dit inderdaad. Ik lees het regelmatig hier op ZP, maar gelukkig ken ik geen mensen die dit zo eten en ik zou het zelf onze gasten ook niet durven voorschotelen, verschrikkelijk.
We eten het als we makkelijk willen eten (soep dan ook met groentepakket). Wel met stokbrood dan maar dat is niet heel anders haha