Tips voor gourmetten?

Discussion in 'De lounge' started by bunchy, Dec 20, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. owly

    owly VIP lid

    Aug 19, 2013
    22,473
    10,387
    113
    De meeste tips ken ik wel maar marshmallows nog niet, lijkt me heerlijk!!! Zo op een biscuitje stoppen.

    Nu nog op zoek naar marshmallows. Waar halen jullie ze?
     
  2. owly

    owly VIP lid

    Aug 19, 2013
    22,473
    10,387
    113
    Nog een recept van de kruidenboter?
     
  3. Prettykitty

    Prettykitty Fanatiek lid

    Dec 22, 2016
    4,774
    3,124
    113
    Female
    Nee ik maak het gewoon altijd met een zakje van Duyvis voor kruidenboter. (En dan gewoon met roomboter)
    Die vind ik echt het allerlekkerste ever! :D
     
  4. owly

    owly VIP lid

    Aug 19, 2013
    22,473
    10,387
    113
    Hahaha hoeft niet altijd moeilijk te zijn hahaha bedankt voor de tip!!
     
    Prettykitty likes this.
  5. Prettykitty

    Prettykitty Fanatiek lid

    Dec 22, 2016
    4,774
    3,124
    113
    Female
    Heel graag gedaan!
    Hopelijk vind jij het net zo lekker als ik. ;)
     
  6. indy90

    indy90 Fanatiek lid

    Jan 21, 2017
    3,915
    3,603
    113
    Haha dit dacht ik ook direct toen ik de titel las! :roflmao:
     
  7. indy90

    indy90 Fanatiek lid

    Jan 21, 2017
    3,915
    3,603
    113
    Gewoon bieslook, platte peterselie en knoflook mengen door roomboter. Ik neem altijd ongezouten en doe dan lekker met grove zeezout erdoor. Super simpel en zooooveeel lekkerder dan bakjes of zakjes uit de supermarkt.
     
    Manolito likes this.
  8. Prettykitty

    Prettykitty Fanatiek lid

    Dec 22, 2016
    4,774
    3,124
    113
    Female
    Wij vinden de zakjes het allerlekkerste. :roflmao:
    Dus smaken verschillen. Hehehe!
     
  9. indy90

    indy90 Fanatiek lid

    Jan 21, 2017
    3,915
    3,603
    113
    :| :p
     
    Prettykitty likes this.
  10. Miek89

    Miek89 Fanatiek lid

    Apr 15, 2013
    1,251
    177
    63
    Yep hier ook precies hetzelfde. En een klein beetje gemalen peper er nog doorheen. Heerlijk :p
     
  11. indy90

    indy90 Fanatiek lid

    Jan 21, 2017
    3,915
    3,603
    113
    Die was ik even vergeten inderdaad! Krijg spontaan zin in een stokbroodje kruidenboter. Lekker lekker!
     
    Miek89 likes this.
  12. suus1983

    suus1983 VIP lid

    Oct 10, 2006
    50,509
    36,469
    113
    Gewoon bij de supermarkt hier.

    Wat ook een lekker toetje is, pannenkoekje met rietsuiker (laten smelten) en een bolletje ijs.
     
    owly likes this.
  13. aicirtap

    aicirtap VIP lid

    May 25, 2014
    9,148
    3,392
    113
    Female
    Wij deden altijd een doorzichtige plastic zak/pedaalemmerzak om de lamp.

    Je hebt bij de albert heijn ook veel lekkere smeersels en dip. En ik vind de brie hapjes geweldig lekker.
    Verder vlees, vis, vegahapjes, pannekoekjes, groente.
    Stokbrood met satesaus of kruidenboter.
     
  14. 1986Lynn

    1986Lynn Fanatiek lid

    Sep 3, 2009
    2,637
    380
    83
    ..
    Wij maken de plaat na iedere ronde vlees altijd schoon, wij hebben daardoor nooit last van vieze geurtjes..
     
  15. Grietjenb

    Grietjenb Niet meer actief

    Nou dat gaat hier niet lukken hoor. Het een erop het ander eraf. Het gaat hier steeds door.

    Wij zetten het raam open en de afzuigkap in de bijkeuken aan.
     
  16. Miek89

    Miek89 Fanatiek lid

    Apr 15, 2013
    1,251
    177
    63
    Haha ik heb nog kruidenboter van gisteren liggen, alleen geen stokbrood :rolleyes:
     
  17. esklessebes

    esklessebes VIP lid

    Mar 23, 2014
    7,048
    3,688
    113
    Jaren gedaan gelukkig leven wij allemaal nog :p
     
  18. indy90

    indy90 Fanatiek lid

    Jan 21, 2017
    3,915
    3,603
    113
    Ook lekker met een biefstukje maar die mogen we niet.:p Misschien geroosterd brood? Dat deed ik vroeger wel eens en vond dat toen heel lekker.:p
     
    Miek89 likes this.
  19. samarinde01

    samarinde01 Fanatiek lid

    Dec 11, 2012
    2,853
    1,061
    113
    Bovenop een varkenshaasje bakken aan beide zijden. Dan in een pannetje doen, fijn gesneden bosuitjes erbij en een plakje brie eroverheen laten smelten. Mmmmmmm
     
  20. samarinde01

    samarinde01 Fanatiek lid

    Dec 11, 2012
    2,853
    1,061
    113
    Of een klein zakje woksaus kopen. Ik hou van teriyaki. Biefstukje kort bovenop bakken met een bosuitje, daarna in het pannetje met wat woksaus en even laten sudderen.
    Je kunt een kommetje rijst koken en dat erbij doen, maar dat hoeft niet per se.
     

Share This Page