De meeste tips ken ik wel maar marshmallows nog niet, lijkt me heerlijk!!! Zo op een biscuitje stoppen. Nu nog op zoek naar marshmallows. Waar halen jullie ze?
Nee ik maak het gewoon altijd met een zakje van Duyvis voor kruidenboter. (En dan gewoon met roomboter) Die vind ik echt het allerlekkerste ever!
Gewoon bieslook, platte peterselie en knoflook mengen door roomboter. Ik neem altijd ongezouten en doe dan lekker met grove zeezout erdoor. Super simpel en zooooveeel lekkerder dan bakjes of zakjes uit de supermarkt.
Die was ik even vergeten inderdaad! Krijg spontaan zin in een stokbroodje kruidenboter. Lekker lekker!
Gewoon bij de supermarkt hier. Wat ook een lekker toetje is, pannenkoekje met rietsuiker (laten smelten) en een bolletje ijs.
Wij deden altijd een doorzichtige plastic zak/pedaalemmerzak om de lamp. Je hebt bij de albert heijn ook veel lekkere smeersels en dip. En ik vind de brie hapjes geweldig lekker. Verder vlees, vis, vegahapjes, pannekoekjes, groente. Stokbrood met satesaus of kruidenboter.
Wij maken de plaat na iedere ronde vlees altijd schoon, wij hebben daardoor nooit last van vieze geurtjes..
Nou dat gaat hier niet lukken hoor. Het een erop het ander eraf. Het gaat hier steeds door. Wij zetten het raam open en de afzuigkap in de bijkeuken aan.
Ook lekker met een biefstukje maar die mogen we niet. Misschien geroosterd brood? Dat deed ik vroeger wel eens en vond dat toen heel lekker.
Bovenop een varkenshaasje bakken aan beide zijden. Dan in een pannetje doen, fijn gesneden bosuitjes erbij en een plakje brie eroverheen laten smelten. Mmmmmmm
Of een klein zakje woksaus kopen. Ik hou van teriyaki. Biefstukje kort bovenop bakken met een bosuitje, daarna in het pannetje met wat woksaus en even laten sudderen. Je kunt een kommetje rijst koken en dat erbij doen, maar dat hoeft niet per se.