Wat voor soort oliebollen maken jullie? Ik heb nu met krenten en met abrikoos maar wil nog meer variatie
Ik ga ze morgen bakken. Pak van koopmans met bier erdoor ipv water, rozijnen en geraspte appel (en kaneel erbij is ook een goed idee trouwens)..
Ik heb nu met sinaasappelsap; appel/rozijn (geen kaneel aan boord helaas); kaas/ham/ui staan rijzen. Vooral naar de laatste ben ik erg benieuwd. Nu nog een half pak over
Wij bakken ze met nutella, kers, banaan, rumrozijnen, appel en peer. Appel en peer worden na het bakken door de kaneelsuiker gerold. Overigens is dit wel in een oliebollenkraam
Ohh vorig jaar stond hier in de buurt ook een kraam die oliebollen met nutella had. Zooo lekker. Nu staat er een andere kraam zonder nutella
Stom van die mensen. Zijn de lekkerste! Je kan ook hete oliebollen kopen en er thuis nutella tussen smeren Wel een beetje kliederen, maar ach
Waarom nu al rijzen? Ben je ze nu al aan het bakken? Anders is het deeg morgen toch kapot of laat je het in de koelkast rijzen? Wij maken morgen hele saaie met krenten, al heb ik liever met niks of met appel. We bakken ook appelbeignets dus kom ik toch aan de appel.
Ik heb vandaag staan bakken: "kale", met krenten/rozijnen en een serie met krenten/rozijnen/appel. En appelbeignets gemaakt. Morgen nog appelflappen maken. Onze duitse buren zijn gek op de nederlandse oliebollen.