We hebben er 1 sinds kerst en TNT eigenlijk alleen maar frites en snacks gemaakt. Qua tijd valt het me mee hoe lang het duurt, had langer verwacht. Maar goed, hier dus ook wel benieuwd. Komende dagen internet maar eens afstruinen
Ik maak van alles erin, maar zijn niet echt recepten. Meestal google ik even voor de juiste baktijden als ik het niet meer weet, of ik probeer gewoon en kijk tussendoor even: Gehaktballetjes Beenhammetje Tosti Drumsticks Gegrilde groenten (bv. paprika, zoete aardappel, courgette, aubergine, ui) Mini gehaktballetjes als snack (heel simpel gewoon soepballetjes gebruiken)
Ik maak er ook niet echt gerechten in maar gebruik hem wel regelmatig. Sowieso friet en snacks (en dan de gewone varianten, niet de oven-varianten). En ook beenhammetjes, kipvleugeltjes/pootjes, worstenbroodjes zijn er ook zo in opgewarmd, etc.
ik haal heel wat recepten van https://www.essiehealthylife.nl/ - niet per defnitie allemaal voor in de airfryer - maar best wel wat. De ontbijt pizza is mijn favoriet. Zeker omdat ik ook echt op mijn eten aan het letten ben. Verder vinden de kinderen simpelweg kippendij filet ontzettend lekker uit de airfryer. En ook de kippenpootjes van de lidl uit de vriezer. deze site zit ook onder mijn sneltoets http://airfryer.bakavonturen.club/baklijst/ - gewoon voor de tijden... kloppen erg goed over het algemeen. Momenteel zit ik te wachten op de aardappeltjes en een klein beenhammetje wat in de AF zit..
Ik maak er echt van alles in wat normaal in de oven of frituurpan zou gaan, behalve pizza's en taarten dat past niet. Dus alles van hierboven maar bijvoorbeeld ook: Loempia's Patatas bravas Zweedse balletjes (sowieso heel veel vlees) Bruschetta's Afbakbroodjes Appelflappen
Op fb zitten groepen voor mensen met eenairfryer. Hier staan veel recepten, tips en baklijsten. Ik. Heb er veel van geleerd
Wat ik heerlijk vind is zelfgemarineerde kippenpoten. Ze worden zo mals er in en je hebt er geen omkijken naar. Recept is na smaak.
Ik zet hem op 150 dan. Hoe lang weet ik niet precies. Gewoon in de gaten houden dat ze niet te snel donker kleuren. Gaat namelijk altijd weer sneller dan ik denk