Een vraagje, wie zou er voor mij een ronde eetbare papieren print kunnen maken die ik kan plaatsen op een taart? Ik heb er maar 1 nodig maar heel veel bedrijven willen dat je er dan meteen meerdere koopt, daar heb ik niks aan. Moet er echt maar eentje hebben voor op een taart van ca. 24cm doorsnede. Uiteraard hoeft die print niet zo groot te zijn, kleiner is mooier Wie zou er eentje voor mij kunnen printen en eventueel op kunnen sturen? Uiteraard betaal ik de verzend en printkosten etc. Graag voor een leuk prijsje Of wie weet waar ik het zou kunnen laten maken, had stiekem gehoopt dat de Hema zoiets zou doen maar helaas. Je mag mij altijd een PB sturen voor meer info. Dankjewel alvast.
Deleukstetaartenshop.nl print gewoon per stuk. Op wat voor taart moet de printen komen? Ouwel is niet voor veel taarten geschikt, dan kom je eerder op icing of frosty sheets uit
https://www.google.nl/search?q=taart+print+bestellen&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl-nl&client=safari Hier staan er heel veel
Bedankt voor de tips Ik dacht bij de leukstetaartenshop gezien te hebben dat het ook om meerdere ging maar dan heb ik dat misschien niet goed gelezen. Ga ik zo eens even nakijken Bakker is inderdaad ook nog een optie, niet aan gedacht. Top! @anica het zou gewoon om een marsepeinen taart gaan. Niets aparts, gewoon een simpel ding
Ik heb idd bij de leukstetaartenshop besteld, ging om een ovale jaren 40 print zwart wit, op a4 formaat. Iets van 6 euro excl verzendkosten (ik woon vlakbij)
Ouwel op marsepein kan sowieso erg makkelijk smelten , marsepein is redelijk vochtig nl. Ik zou een frosty of icing sheet nemen.
Dat is gelijk een stuk prijziger. Het is ook puur voor even de sier. Ik heb het nodig omdat we een extra keer de verjaardag van mijn zoon vieren met vrienden van ons. Ik maak dus gewoon thuis de marsepeinen taart en leg die ouwel er dan op vlak voor we de kaarsjes aansteken en de taart aansnijden, is dus puur even voor het oog Maar wel bedankt voor de tip.
Wat leuk! Ff iets anders... Ik lees dat het om marsepein gaat... enig idee of er sprake is van ‘eters’ met een notenallergie? Misschien handig om er even bij te zeggen... Ik heb zelf een notenallergie en ben weleens verkeerd ingelicht over een taart. Er werd gezegd dat het fondant was maar dat was dus gewoon marsepein... voelde ik al snel diegene wist het echt niet.. maar toch vervelend...
Offtopic; maar wat is het verschil tussen fondant en marsepein? Ik dacht altijd dat dat ongeveer hetzelfde was. Misschien heb ik het altijd fout gedacht hoor, maar ik eet het ook nooit haha. En wat voor noten zitten er dan in?
Fondant is suikerpasta Wiki :Fondant is een substantie die in de vorm van een soort deeg vaak gebruikt wordt voor de vulling van bonbons. In glazuurvorm wordt fondant bijvoorbeeld gebruikt om marsepein, gebak, soezen en koeken te versieren. Fondant wordt gemaakt door suiker en glucose te koken. Marsepein is van amandelen en suiker gemaakt. Wiki: Marsepein is een deegachtig mengsel van gemalen amandelen en suiker. Marsepein wordt vaak gebruikt om gebakjes en (bruids)taarten te decoreren. Het bevat meer suiker en minder amandelen dan amandelspijs. De structuur van marsepein is fijner dan van amandelspijs Daar zit echt heel veel verschil in qua smaak, verwerking en Indd ook bij allergie. De struktuur van marsepein is korreliger als fondant. Wat logisch is ivm gemalen amandelen .
Geen allergieën in de vrienden groep Ja misschien een allergie voor teveel snoepen en eten maar geen noten allergie nee
geen taartwinkel in de buurt? Ik ga meestal met mijn sticky met foto naar de taartwinkel en dan printen ze hem voor me uit. Ook wel eens online besteld. Altijd frosty overigens. Prijsverschil is meestal max 1 euro met ouwel. Frosty schijnt het makkelijkste te zijn voor veel ondergronden.
Sorry maar met zo’n allergie neem je toch geen enkel risico! Daarmee ga je naar een goed bekende (thuis) bakker die weet wat ze doet, ik ben jaren een thuisbakker geweest en maakte geen taarten voor mensen met een allergie, kruis besmetting is zo gemaakt.
Zo he... niet meteen zo het was maar een tip... Ik kan wel sporen van noten verdragen, vandaar dat ik iets meer risico kan nemen dan iemand met een ergere notenallergie.