Ik doe altijd 2 uien 3 tenen knoflook 1 potje trassi klein scheutje ketjap asin ketjap manis dunne spaghetti Hierbij maak ik klein gesneden speklappen gemarineerd in ketjap manis, bruine suiker, sambal en massala Eieren gekookt, daarna bakken en er wat tomatenpuree,knoflook, uit en massala bij doen Kippedijen gemarineerd in chilisaus, 5 spices kruiden en ketjap En natuurlijk gebakken banaan en kouseband erbij
mijn man en dochter eten spaghetti bij m'n schoonouders en ik heb een restje nasi van gisteren mee naar m'n werk genomen..
Sambal goreng telor (eieren in pittige saus), toemis boontjes, ketjap bami en daarbij komkommer en mijn eigen gemaakte sambal badjak. Nou al zin in (al ben ik wel de kroepoek vergeten...)
Overschotel met shoarma, gegrilde groenten en knoflookpuree. Afgetopt met lekker veel geraspte kaas Verse knoflooksaus er bij