Noooooit meer vlammetjes

Discussie in 'De lounge' gestart door Kanarie, 19 mrt 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Aszz

    Aszz Niet meer actief

    Insecten of beestjes in eten vind ik niet zo spannend, uiteindelijk groeit het ( surprise surprise ) bijna allemaal buiten. Waar dus insecten enzo zijn. Ies natoer.
    Maar spiertjes in vlees, bluuugghhh. Ik maak de kip altijd echt heel goed ‘schoon’.
     
    Annigje1 vindt dit leuk.
  2. NavyCrimson91

    NavyCrimson91 Niet meer actief

    Maar eindelijk mensen die het begrijpen!
    Ik voel me altijd zo'n zeikerd wat betreft eten. Maar ik eet pertinent geen:

    - vis. Ooit een keer een stukje graat in mijn keel gehad, was een hele vervelende ervaring. En ik kreeg een vis compleet met alles erop en eraan voorgeschoteld.
    Dat oog!! Heb er nog steeds nachtmerries van.
    En wat dacht je van al die mensen die hele vissen kopen in de supermarkt!
    En die moest ik dan als tiener oppakken en scannen:cry:
    Dus gauw aan het puntje van de verpakking pakken en zjoefff over de kassa laten glijden, in de hoop dat die barcode alsjeblieft zou scannen:roflmao:

    - alles waar bot in zit. Want bot betekent ook: peesjes, spiertjes, drelletjes, floddertjes. Dat ga je toch niet eten:eek:
    Sowieso begrijp ik niet waarom mensen kippenpootjes lekker vinden. De buitenkant is wel lekker gekruid vaak, maar naar binnen toe wordt het gewoon kaal flauw vlees zonder smaak. En dan proef je die rozerode drelkwabjes nog beter.:|

    - en waar ik gegarandeerd van ga kokhalzen: yoghurt met stukjes.
    Oh wat smerig. Eet je yoghurt met een lekker perziksmaakje, heb je opeens zo'n vies klein glibberig dingetje in je mond. Te klein om te definiëren (wie zegt dat het überhaupt perzik is?!) en te klein om normaal op te eten.
    Dus slik je het maar *blob* door met de rest van je yoghurt.
     
    Mila27, Ysabella en Jules! vinden dit leuk.
  3. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    50.160
    35.819
    113
    Oh ik herken het helemaal! Dacht al dat ik de enige was. Yoghurt met klontjes, gegarandeerd kokhalzen.

    En afgelopen zaterdag ben ik uit eten geweest, maar ik heb het laten liggen. Had kipsate besteld en normaal krijg je dan mooie stukjes kipfilet, prima te eten. Hier zat er dus een enorm stuk kip aan een stokje geregen met allemaal van die fliebers etc ertussen. Jak, jak , jak!! Echt no way dat ik dat ga eten.

    En ei laat ik altijd bakken door mijn man, ik vind het zo vies, rauwe ei. Eet het daarom ook bijna nooit. Er zitten altijd wel wat rode/bruine stukjes door en als ik dat zie hoef ik het niet meer. Die vist mijn man er dan stiekem voor mij uit haha.

    Net zoals met spareribs, al die stukjes vet en bot, waarom zou je dat willen eten?
     
  4. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    50.160
    35.819
    113

    Hahah, ik haal die smerige stukjes er van te voren uit. Mijn man vraagt zich altijd af waarom het voorbereiden zo lang duurt..
     
  5. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    50.160
    35.819
    113
    Ik ga nu witte eieren kopen. Die at ik nooit, omdat mijn ouders kippen hadden die witte eieren legden en dat vond ik een vies idee, maar nu ik dit heb gelezen, toch maar witte eieren.
     
    Majo1983 vindt dit leuk.
  6. 2littlemonkeys

    2littlemonkeys Fanatiek lid

    27 feb 2015
    4.563
    2.765
    113
    Vrouw
    Noord Nederland
    Dit topic is net zoiets als dr. Pimple popper; je wilt niet kijken, maar toch blijf je kijken én ben je stiekem enorm gefascineerd

    Ondertussen ga ik bijna over m’n nek, maar gewoon blijven doorlezen :thumup:
     
    nizzie86, SYRV, marb en 5 anderen vinden dit leuk.
  7. DastyQueen

    DastyQueen Niet meer actief

    Ik ook niet... en toch lees ik verder... zoooooo dom :|
     
    Micchan en 2littlemonkeys vinden dit leuk.
  8. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    50.160
    35.819
    113
    Voor mij juist heel slim. Moet toch afvallen. ;)
     
    DastyQueen vindt dit leuk.
  9. DastyQueen

    DastyQueen Niet meer actief

    Dat heb ik ook :roflmao: Alleen niet met straciatella kwark omdat de stukjes chocolade dan hard zijn.

    Mijn kinderen ook trouwens, die aten babypotjes tot 6 maanden prima. Die vanaf 8 maanden zit af en toe een stukje in een gladde massa en daar gaan ze van kokhalzen. Vast voedsel geen probleem maar iets glads met af en toe een stukje erin... nee daar kunnen wij alle 3 niet tegen.
     
  10. louan

    louan Niet meer actief

    Ben halverwege gestopt met lezen. Zit letterlijk te kokhazen hier gadver de gadver!
     
  11. NavyCrimson91

    NavyCrimson91 Niet meer actief

    Ja exact dit haha!
    Alleen straciatella. Vindt iedereen altijd heel raar, maar zie je wel! Die kan ik wel gewoon eten omdat de stukjes hard zijn :)
     
    DastyQueen vindt dit leuk.
  12. Anouk2005

    Anouk2005 VIP lid

    21 mrt 2012
    23.184
    16.521
    113
    dokters-assistente
    De Glazen Stad

    Haha ik vond dat met die appel ook zo goor, sindsdien hap ik ook nooit meer spontaan een appel af.
     
  13. Kuki

    Kuki Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.195
    225
    63
    Gelderland
    Oh ik ga hier ook bijkans over mijn nek! Maar ben ook opgelucht, een feest van herkenning, ben dus niet de enige! :D

    Kipfilet, als ik het moet snijden, gooi ik zeker de helft weg. Kan het geeneens met blote handen aanraken, ik houd het altijd met een vork op zijn plaats terwijl ik de rauwe kop snij.

    Sowieso niets met bot erin, als we al eens kippenboutjes hebben, moet mijn man het van het bot halen van mij. Er mogen geen glibbertjes of rare uitsteeksels aanzitten. Dan hoef ik het al niet meer. Vis pluis ik ook altijd helemaal na op graatjes.

    Ik hou niet van rood vlees of in zijn algemeenheid vlees waar bloed uitkomt, jakkes!

    En ik ga op zoek naar witte eieren! Nooit geweten! :D
     
    suus1983 vindt dit leuk.
  14. DastyQueen

    DastyQueen Niet meer actief

    Ik gebruik voor kipfilet en gehakt altijd van die plastic wegwerp handschoentjes. Staat hier altijd een doos van in de keuken. En ook hier gaat meer dan de helft van de kipfilet de prullenbak in. Spoelen met azijn en water helpt ook, dan vallen alle vieze flubbertjes en witte randjes er al af!
     
  15. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    50.160
    35.819
    113
    Hahaha, ben dus echt niet de enige, straciatella is prima.
     
  16. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    50.160
    35.819
    113
    Ik laat het altijd door mijn man doen en als het echt niet anders kan, knip ik het met een schaar.
     
    DastyQueen vindt dit leuk.
  17. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    50.160
    35.819
    113
    O ja, mijn vlees moet gaar. Biefstuk ook. Maar laatst at ik biefstuk en zat er een ader in, dan sta ik echt te kokhalsen. Toch ook geen biefstuk meer dus.
     
  18. Kuki

    Kuki Fanatiek lid

    12 dec 2006
    3.195
    225
    63
    Gelderland
    Oh da's een goeie, van die handschoentjes! Dank voor de tip!
     
  19. Theezeefje

    Theezeefje Fanatiek lid

    13 okt 2014
    3.709
    4.026
    113
    Overijssel
    Sommige dingen ben ik het helemaal mee eens, maar bij andere dingen denk ik: aanstellen is ook een vak...:p
     
    Elsss en Mutsefruts88 vinden dit leuk.
  20. Blijdorp

    Blijdorp Niet meer actief

    Haha ik ben zo blij dat ik bijna geen vlees en vis eet als ik dit lees. We hebben altijd witte eieren en vruchten yoghurt hebben we nooit.
     

Deel Deze Pagina