Ik ben wel benieuwd of iedereen al dat buitenlands eten dan zelf maakt of dat je dan bedoelt met uit eten of afhalen?
Maar dat ligt toch niet aan de voedingsmiddelen? Dat ligt aan de bereiding. In een Frans sterrenrestaurant kan je heerlijk AGV bestellen
Allebei. We hebben inmiddels een aantal favoriete kruidenmixen in huis, om simpel vlees/viscurry te kunnen maken, en soep en groenten op smaak te brengen. En van dat luchtige Japanse paneermeel voor de leuke hapjes.
Het meeste zelf maken. Mijn favorieten: Japans, Italiaans als de duidelijke top 2, maar ook indonesisch, Mexicaans, Midden-Oosters vind ik lekker. Bij "hollands"/fusion eten vooral allerlei soepen van groente, salades en quiches en zo. Waar ik nog niks spannends heb kunnen ontdekken: Brits en Duits/Oostenrijks.
Ik kook bijna altijd alles zelf. Ik heb ook veel soorten kruiden staan en zodra ik een lekker recept op internet zie probeer ik het uit. Koreaans heb ik nog nooit gegeten. Ik zie dat al een paar keer langskomen, misschien moet ik het een keer proberen.
Voornamelijk zelf maken. Ik heb een grote en goedgevulde kruiden/specerijen voorraad en andere buitenlandse smaakmakers, dus meestal hoef ik echt alleen nog maar de verse spullen in huis te halen. Maar bestellen gebeurd ook wel eens een enkele keer.
Koken is wel mijn hobby dus ik maak veel zelf. Uit kookboeken (fan van Jamie) maar ook wel zelfbedachte recepten.
Wat knap en leuk! Ik kan zelf inmiddels wel lekkere Indiase gerechten maken, maar daarmee houdt het voor mij voor echt buitenlands eten wel op. Misschien leuk om een apart topic te maken voor buitenlandse gerechten? En dan zonder zakjes en pakjes natuurlijk
Vietnamees Japans (geen sushi) Frans En dan heb ik het over goed restaurant eten, niet over doe-het-zelf-hobbyen of take-out. Mijn minst favoriete keukens is de Indiase keuken. Ik hou niet zo van hun curry.
Ik hou heel erg van die Midden-Europese keuken. Spätzle, Strudels met allerlei vullingen, ingelegde groenten, goulash, gevulde knoedels, brood met lekkere dingen/kruiden erin, allerlei leuke gerechtjes met pannenkoeken, etc. Veel italiaanse, Hongaarse en Boheemse invloeden. Engeland, tja. Er zitten gelukkig ook heel veel Indiers
Oh moet ik kiezen? Indonesisch, Surinaams, Turks, Italiaans... Niet lekker is makkelijker: Nederlands en Frans. Maaltijdsalades zijn echt favoriet hier. Geen idee waar die onder vallen. Heb alleen een kleine die kruiden verafschuwt dus die zit wel vaak aan de AGV en wij daardoor ook regelmatig. Waarbij de V voornamelijk voor vis en vega staat.
Mexicaans. All day every day het liefst. Gister dot nog afgehaald, chimichanga’s. Geen zin om te koken en het restaurant zit op 5 min rijden. Ik sta al lange tijd in hun telefoon opgeslagen Alleen jammer van al die calorietjes.
Mexicaans Daarna Koreaans, indonesisch, Surinaams, Pools... eten eten eten Eigenlijk kun je beter vragen welke cuisine ik niet lekker vind; Nederlands, Frans...
Ik kook het zelf. Vooral Surinaams, Indonesisch, Marokkaans en Italiaans. Als we uit eten gaan is t wel vaak sushi indo of suri