Zojuist een kippensoepje gemaakt. Zoon is echt ziek, en ik voel mij ook niet zo super. Man eet er maar een broodje bij.
Pasta carbonara, hoewel ik het niet zo mag noemen omdat ik hem iets moest veranderen voor mijn zoontje en wat groente heb toegevoegd
Varkensfiletrollade (gemarineerd met honing, mosterd en tijm), pommes duchess en een salade van ijsbergsla, komkommer, paprika, cashewnoten en feta (met honing-mosterd dressing) En dessert maakt mijn oudste dochter: koffie-pavlova met espresso-karamelroom en chocolade snippers.
Volkorenwraps gevuld met tonijn en een groentemengsel van rode ui, paprika, prei en broccoli in een sausje van ketjap en bruine suiker.
Dochter is ziek dus die krijgt een groentensoepje. Voor mijzelf maak ik een roerbak van brocolli, biefstuk en tomaat. Man en zoon eten bij de schoonfamilie.
Wij eten verse frietjes en zoete aardappelfrietjes met vriend en dochter biefstukje ikke kipfilet. Groente is nog een verrassing.
Wat je in de Turkse/Griekse keuken treft. Uitje fruiten, teentje knoflook. 200gram rijst even ongekookt heel kort meebakken. Blik tomatenblokjes erbij en een glas water en een bouillonblokje. 10 minuutjes later is de rijst gaar.