Salade mee naar m’n werk

Discussie in 'De lounge' gestart door ik1985, 3 jun 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. ik1985

    ik1985 Niet meer actief

    Binnenkort moet ik na mijn verlof weer aan het werk. Nu lijkt het me lekker wat vaker salades mee te nemen ipv alleen maar brood.

    Hebben jullie tips wat lekker is en wat juist niet goed blijft? En is t bv handig de thuis al olijfolie erover te doen of blijft dat niet lekker?
     
  2. Mop81

    Mop81 Fanatiek lid

    9 nov 2013
    4.130
    2.517
    113
    Vrouw
    Amsterdam
    Ik zou alles los meenemen en daar in de koelkast leggen.
    Olie en bijv balsamico daar laten staan.
    Als je een goede plastic bak hebt die je kunt afsluiten kan ook, maar vers maken toch het lekkerst vind ik.
     
  3. LMSB

    LMSB Fanatiek lid

    24 feb 2017
    3.994
    3.321
    113
    Vooral niet de dressing of olie er al overheen doen. Pas op het laatste moment anders wordt het zo slap. Komkommer, paprika, ui, cherrytomaatjes, kip, zalm etc blijft allemaal wel lekker. Je kunt ook pasta er in doen, dat blijft ook lekker.
     
  4. amy2015

    amy2015 Bekend lid

    23 feb 2015
    528
    234
    43
    Ik doe alle ' natte ' ingrediënten al bij elkaar dus tomaten olie etc en dan de droge ingrediënten in apart bakje. Mijn ervaring met olie al op t werk hebben staan is dat iedereen er gebruik van maakt helaas.
     
  5. pippa26

    pippa26 Fanatiek lid

    14 mrt 2015
    3.030
    2.030
    113
    Dressing thuis mixen maar in een klein bakje doen, bijv mini-jampotje of ander minipotje. Verder sla en ingrediënten gewoon in bak doen, behalve als je er brood oid bij doet
     
  6. iMoeder

    iMoeder VIP lid

    30 okt 2015
    5.943
    6.290
    113
    Ik maak de salade thuis en de dressing neem ik apart mee. Die doe ik er pas bij als ik het op werk ga opeten. Ik doe de dressing in een mini flesje. Die verkopen ze bij de AH en zijn daar speciaal voor.
     
  7. MrsBucket

    MrsBucket Fanatiek lid

    27 mei 2014
    1.225
    650
    113
    Dit doe ik ook en dat gaat prima.
     
  8. Fennec

    Fennec Fanatiek lid

    30 dec 2016
    2.480
    2.974
    113
    ICT-er bij overheid
    Dressing maak ik apart en neem ik los mee. Onderin het bakje leg ik een opgevouwen stukje keukenrol om vocht op te vangen. Als ik ga eten stort ik de salade uit het bakje op een bord (dus dan eet ik het papiertje niet per ongeluk).
     
  9. Pimpelmeesje

    Pimpelmeesje Fanatiek lid

    12 apr 2015
    2.769
    2.145
    113
    Vrouw
    Docent Na&Sk
  10. Juul75

    Juul75 VIP lid

    8 apr 2010
    12.091
    7.843
    113
    Ja ik heb net zo'n bak als @Pimpelmeesje en dat werkt super. Alle crunchy dingen en dressing apart en dan bouw je hem op vlak voor je gaat eten.

    Ik doe meestal salades met iets van quinoa of couscous er extra bij in, dat vult goed.
     
  11. ik1985

    ik1985 Niet meer actief

    Bedankt voor de reacties! Ik ga ook zo’n bak aanschaffen, handig :) en het moet idd ook vullen. Ik dacht ook aan iets van ei of mozzarella voor erdoor. Blijft dat lekker?
     
  12. Sassie1981

    Sassie1981 Fanatiek lid

    2 mrt 2006
    2.888
    617
    113
    miepje77 vindt dit leuk.
  13. miepje77

    miepje77 Fanatiek lid

    25 mei 2008
    1.881
    448
    83
    Dat is helemaal een koopje. Zat daar ook een koelelement in?
     
  14. Juul75

    Juul75 VIP lid

    8 apr 2010
    12.091
    7.843
    113
    Ja hoor, ik maak ook vaak een caprese salade en doe dan de mozzarella en de dressing apart in het bakje erboven. Blijft prima, wel gekoeld bewaren.
     
    ik1985 vindt dit leuk.
  15. Sassie1981

    Sassie1981 Fanatiek lid

    2 mrt 2006
    2.888
    617
    113
    Ja die zit er bij. Heb nu zo'n spijt dat ik m niet heb meegenomen.
     
  16. Mama&Go

    Mama&Go Actief lid

    5 mei 2017
    305
    107
    43
    Vrouw
    Die sluit na een keer of wat voor geen meter meer, we hebben hem gehad.
     

Deel Deze Pagina