Hi ik heb zo'n trek in hazelnoot schuimgebak maar de bakker dacht dat ik het niet mocht omdat er ei in zit en eiwit. Ze wist niet of de gebakjes verhit waren of alleen rauw ei opgeklopt voor het schuim. Weten jullie het?
de bakkers mogen geen rauwe eiwit gebruiken. dus dit mag je gewoon eten (heeft banketbakker in huis )
Ja mag maar waarom zou je? Ik vind die dingen zooooooo vies. Zou een lekkere machtige choco mousse punt nemen!
Jep: 50 ml espresso 25 gram suiker 250 gram boter 60 gram poedersuiker 300 gram banketbakkersroom Hier kan je een hele taart mee vullen of een mokkaschnitt mee maken. OF als je makkelijk wilt doen: 1 beker slagroom + 2 lepels hazelnootpasta + 1 el mokka extract (80 gr espresso, 20 gr bruine basterdsuiker en + 10 gr espresso poeder, dit kun je afgesloten een paar dagen bewaren) En dan het geheel stijf kloppen!