https://kookmutsjes.com/recept/marokkaanse-kipfrikandel/ op een broodje met kruidige zoete aardappel uit de oven en zelfgemaakte currysaus. (En natuurlijk mayo en gesnipperd uitje)
Was echt heel lekker! Ik heb wel meteen wat meer gemaakt, want het was best een klus. En ik vond dat er al heel veel specerijen in gingen, dus met kipgehakt zat ik op 1200 gram en kruiden de hoeveelheid uit het recept en dan nog een klein schepje extra op gevoel. Maar was zo kruidig en smaakvol genoeg voor ons. Wat over is vries ik in. Dus dat is wel ideaal.
Zaterdag visdag (Niet erg printerest waardige foto, maar zoooo lekker) En voor de kids patat en vissticks
Na tweeënhalf uur luizen pluizen en behandelen van.mn beide dochters heb ik gestaakt met koken!! PIZZA BESTELD
Broccoli-courgettesoep Boeuf bourguinon met sperziebonen en rijst Sla met tomaat, komkommer, olijven, feta
De boeuf bourguignon staat al op in de slowcooker. Vanavond bak ik daar nog krieltjes met tuinkruiden bij.