Zoals de titel al aangeeft wat is jou favoriete warme chocomelk. Nu we steeds dichter bij de herft/winter komen begin ik echt weer zin te krijgen in warme chocomelk. Veel verder dan de standaard of met een scheutje Amaretto kom ik niet. Hoe drinken jullie het liefst je warme chocolademelk??
Ik vind alleen de "echte" van chocomelk echt lekker en dan met net iets meer slagroom dan warme choco... as we speak ga ik manlief vragen of hij een glas voor me wil maken.
Hier de volle echte chocomelk en dan heerlijk met 3 marshmallows er in, een grote toef slagroom en daar wat cacao poeder overheen en het liefst nog wat hagelslag en uiteraard een flinke scheut Licor 43.
Melk met echte chocolaatjes in. Weet nog dat we eens chocomelk bestelden. We kregen melk en kommetje met chocolaatjes. Ik die chocolaatjes erin en roeren. Niet op m'n vriend gelet totdat hij ineens vroeg waarom ik chocomelk had en hij gewone melk. Had hij die chocolaatjes zo opgegeten Vanaf toen dus melk met chocolaatjes of de echte chocomel. Of melk met nesquick. Zoontje vind de havermout cacao melk van oatly lekker.
Niet. Ik vind het zó vies. Maar vroeger dronk ik het wel eens met Malibu er doorheen. Of witte chocolademelk.
Oh Ja Licor 43 heb ik ook wel eens gezien. Dan die gewone? Dat is toch een sinaasappelachtige likeur of zit ik er nu helemaal naast.
Hahaha dat is inderdaad slagroom met chocomelk ipv van chocomelk met slagroom. Ik zou er misselijk door worden maar ziet er goed uit. Geniet ervan!
De echte is voor mij niet van chocomel, maar zelfgemaakte met echte pure chocola of met cacao en suiker. Zoooo lekker! Precies hoe mijn moeder het vroeger ook maakte. Alleen nu doe ik het met sojamelk ipv koemelk. Verder doe ik er geen drank in ofzo. Ik maak de chocoladeamaak heel sterk en doe soms een beetje kaneel of chilipeper erin.
Haha ik kan zo een bus slagroom zonder iets erbij leeg eten zonder misselijk te worden. De lekkerste is die in bekers vers geklopte slagroom... mmmmm....
Wauw! Zou willen dat ik het kon, vind het oprecht heel lekker maar na een paar happen wordt ik al misselijk. Maar aan de andere kant maar beter ook misschien haha
Hoe mijn oma het maakte.... Blocker cacao poeder mixen met koude melk en suiker, totdat je een glad papje krijgt. Daarna kokend hete melk erbij gieten en goed roeren. Daarna slagroom er op en kaneel op de slagroom strooien. *insert kwijl smiley*
Melk koken, pure chocoladeschaafsel of druppels erbij, een snufje zout (heel weinig), een schepje en een paar chilivlokken.
Ik vind het meer iets weg hebben van Amaretto dan van een sinaasappel likeur. Ik proef in ieder geval niet echt de sinaasappel. Weet je wat ook lekker is trouwens, een scheut Bailey, dat is echt goddelijk!
Nutricia chocolade-melk met een shitload aan marshmallows, daarbovenop slagroom en decoreren met nog een shitload aan marshmallows.