Ik maak koolhydraatarme warme chocolademelk door ongezoete amandelmelk op te warmen, hier cacao en zoetstof doorheen, minischeutje waldenfarms caramelsaus of beetje kaneel/koekkruiden. Dan een lekkere toet zelf opgeklopte slagroom erop en wat pure chocoladeschaafsel. Heeeeerlijk!
Klinkt goed! Ik maak het sowieso ook altijd met ongezoete amandelmelk. De caramel doe je er doorheen of erover heen?
Dikke bol vanille-ijs in me glas + de chocomel + slagroom en een beetje cacao poeder voor de sier. Héél romig (en dan eet ik eerst de helft met een lepel)
De witte variant! Vorig jaar verkocht Jumbo het nog maar nu zie ik het niet meer??? Waar kopen jullie het?
Als er maar drank in zit Baileys of liqor43.. lekker in de koffie, maar nóg lekkerder in chocomelk! Natuurlijk met een flinke toef slagroom
Liefst met cacaopoeder zelf maken, maar die van Tony Chocolonely is ook best lekker En wel met slagroom, begrijp mensen die warme chocolademelk zonder slagroom drinken niet... Drank erin doe ik niet en van mij hoeven er ook geen 'dingetjes' nog op de slagroom. Aan mij heb je dus niets, sorry
Ik maak het zelf van een schepje droste cacao, een schepje suiker en hete melk. Geen alcohol erin op het moment maar wat extra cacao en wat minder suiker.
In warme chocolademelk hoort amaretto met een flinke toef verse slagroom. Heerlijk! Als voorgerecht en toetje lepel ik nog even wat slagroom zo naar binnen .
Ik maak het altijd gewoon met caocao. Ik gebruik de caocao van Blooker, die vind ik het lekkerst. Vroeger deed er nog suiker door, maar tegenwoordig niet eens meer. Gewoon een flinke theelepel caocao met een beetje water tot een papje roeren. Melk erbij en doorroeren. Dan opwarmen in de magnetron. Heerlijk. Ik doe er bijna nooit slagroom overheen. Als ik er al slagroom over doe, is het zelfgeklopte slagroom. Ik vind spuitslagroom echt vreselijk. Wlegh!
Ik zie altijd witte chocolademelk ( van die zakjes ) bij de Xenos staan. Nog nooit bij de Jumbo gezien dus weet niet of dat het zelfde is.
De chocolademelk van tony's is zo goddelijk. Warm, koud, met of zonder slagroom. Hij is altijd heerlijk. Het lekkerste warm met inderdaad marsmallmars en de slagroom uit een beker erbovenop.
Oh met Baileys idd, heerlijk! Meestal maak ik het gewoon met cacao en suiker.. Maar het lekkerste vind ik die blokjes chocola op stokjes die je er doorheen moet roeren.. En dan graag afgewisseld melk en wit Het enige voordeel van de herfst & winter wat mij betreft Warme choco-tijd!!