open lasagne met champignons, cherry tomaatjes, truffelpesto en ik twijfel nog of ik er braadworst bij doe. (de binnenkant)
haha wat heerlijk, hier zou ik echt naar uitkijken! (mijn man is lactointolerant, dus eet nooit kaas)
Andijviestamp, gevuld met ui, knoflook, mais, kaas en cashewnoten. Met vissticks voor de viseters en vega zeesticks voor mij.
Doperwtensoep met munt en harde broodjes. Heb geen zin om te koken en een soeppie maken kan er nog net vanaf. (Staat al klaar)
Wij willen onze zwangerschap vieren, normaal zou dat sushi worden maar helaas dat kan nu niet. Dus het word Grieks Lekker laten bezorgen.
Natuurlijk kan sudhi wrl! Allen de rauwe visvarianten niet, maar alke anderen wel. Dus meestsl valt alleen de (rauwe) tonijn en de gerookte zalm af.
Nee sorry ik eet het niet. Ik vind de met krab ofzo niet lekker en eerlijk gezegd vertrouw ik het gewoon niet. Plus ik vind de tonijn en zalm alleen maar lekker.
Ik had gisteren verse curry gemaakt met bloemkool, paprika, tomaat, kip, limoensap, madrassaus en kokosmelk. Daar hadden we rijst bij. Ik had nog wat saus over en daar heb ik vandaag aardappels bij gekookt.
Tuurlijk! Het is heel makkelijk en echt geen culinaire hoogstandje. Ingrediënten voor 3 personen: - deze roerbaksaus https://www.jumbo.com/jumbo-roerbaksaus-kerrie-met-paprika-490g/71830FLS/ - 1 Paksoi - 1 Paprika - 275 gr Pangasius filet - Rijst voor 3 personen Snijd de paksoi en paprika. Snijd de pangasius in blokjes. Bak de pangasius filet zodat het minder glazig ziet. Voeg groenten toe en bak even mee tot de pangasius gaar is. Roerbak saus toevoegen en 5-10 minuten laten pruttelen. Simpel maar lekker. Echt in 20 minuten klaar. Een van m’n favoriete gerechten na het werken.