IVF/ICSI vanaf Jan/Feb/Maart 2019 door tot roze !

Discussie in 'MMM clubs' gestart door Mauzy82, 17 okt 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mauzy82

    Mauzy82 Niet meer actief

    Hallo

    Ik was aan het zoeken naar een topic voor IVF/ICSI begin volgend jaar maar kon er geen vinden en dacht probeer zelf eentje te maken.

    In het kort: wij zijn dit jaar gestart met 6 rondes iui maar nog geen resultaat. Als ronde 4 ook negatief werd dan inschrijven voor IVF met een wachtlijst van 6 maand. Ronde 4 was negatief dus ingeschreven. Vandaag de schriftelijke bevestiging gekregen dat we 15-1-2019 de intake hebben voor IVF/ICSI en dan ook vrij snel mogen beginnen daar alle onderzoeken op 1 dag zijn.

    Wie start er nog meer volgend jaar ?en wil graag mee schrijven. Ik zelf heb nog totaal geen kennis van IVF. Behalve wat ik nu bij lees her en der.
     
  2. Mauzy82

    Mauzy82 Niet meer actief

    Niemand die begint volgend jaar ?
     
  3. Nog anoniem

    Nog anoniem Niet meer actief

    Ja ik! Ook 6 iui gehad, 4 na miskraam. Nog 2 tegoed. Nu een maandje rust omdat het zaad van vl moet herstellen na koorts. Eind nov begin dec nog 1 iui en dan stoppen we ermee.
    15 oktober intake gehad voor ivf. Ivm verzekering kunnen we pas in januari starten ( de kliniek heeft geen contract met mijn huidige verzekering dus wordt het niet volledig vergoed). Van mij mag grt dus snel januari zijn.
     
  4. Mauzy82

    Mauzy82 Niet meer actief

    @Nog anoniem hoi ! :) das vervelend he als je word opgehouden door de zogverzekering? Wel top dat jullie intake al gehad hebben. Dat scheelt wel al.
    We zitten nu in 5e ronde iui. Ben weer aan het spuiten en woensdag as echo.
    Heb ook echt het idee dat iui het niet is voor ons. Hopen dat we met ivf meer succes zullen hebben.
     
  5. Nog anoniem

    Nog anoniem Niet meer actief

    Heel vervelend idd anders hadden we al eerder kunnen starten.

    Wel fijn dat je een topic hebt geopend want ben wel benieuwd hoe het je verder vergaat. Je had gereageerd op mijn topic iui met lage score.
    Ik spuit alleen ovitrelle met de iui, en slik van dag 3 tot dag 7 clomid. Ik verwavht zelf ook niets meer van de iui dus doen wij ook nog maar 1 poging ipv de 2 die we nog tegoed hebben. Nu eerst ff een maandje rust. Ik verwacht dat mijn menstruatie vandaag wel zal doorbreken, nod was gisteren.

    Ik hoop ook dat de ivf ons meer geluk zal brengen. Veel succes deze ronde, hoop dat die ene follikel die er nog wel zit jullie een mooi babietje gaat opleveren zodat jullie dat ivf circus niet in hoeven
     
  6. Mauzy82

    Mauzy82 Niet meer actief

    @Nog anoniem hier zit ik op de laatste dag mentruatie denk ik. Nog paar drupjes. Is voor mij nu cd 6. Ja ik verwacht van aankomende ronde ook niets. En zal ook bewust proberen alle symptomen onder de pregnyl en utro te schuiven haha. Dat maakt je ook gek hor. Terwijl ik juist totaal niet weet hoe "zwanger" zijn uberhaupt voelt.
    Hoop met topic alvast heel wat info te krijgen zowel fysiek ala psychisch natuurlijk en mocht ivf zo ver komen is de stap van het "onbekende" niet meer zo groot.
    Voor jou dus afgelopen ronde ook geen succes ? Echt balen is dat he ? Want des ondanks hoop je wel altijd en doet het toch pijn een nega test en of ongi.
     
  7. Nog anoniem

    Nog anoniem Niet meer actief

    Idd je kunt jezelf helemaal gek maken doordat je van alles voelt. En begin van een zwangerschap voelt echt hetzelfde. Er zijn dan echt maar hele kleine verschilletjes. Verder weet ik het ook niet want verder dan 6.4 wkn ben ik ook nog niet gekomen helaas
     
  8. Mauzy82

    Mauzy82 Niet meer actief

    Ja daar ben ik wel een beetje achter @Nog anoniem 1e ronde was raak op 14 dpo een goed zichtbare positest n 15 dpo opeens ongi helaas. Toen had ik wel moe moe moe en braken. 2e ronde mis getimed door zh pregnyl en iui op dezelfde dag. Ronde 3 negatesten tot 12 dpo 13 dpo opeens lichtroze streepje en 15 dpo ongi. Ronde 4 compleet nega. Het streepje wat ik had ws van de pregnyl toch nog. Dus nu hopende hoop dat ik ronde 5 posi mag blijven gaan.
     
  9. Nog anoniem

    Nog anoniem Niet meer actief

    Mijn eerste 2 zwangerschappen waren spontaan. Met de eerste testte ik op 10 dpo positief en op 17 dpo liep de test af. 18 dpo begon ik te vloeien. De tweede testte ik pas op 13 dpo licht positief maar werd ik 15 dpo ongesteld. De laatste testte ik ook pas op 12 dpo licht positief, met 5.4 wkn kreeg ik 's nachts een flinke steek rechts en daarna begon ik bloed te verliezen. Diezelfde dag nog een echo gehad. Ze zagen daarop dik slijmvlies wat normaal is, en "iets" in de baarmoeder maar geen duidelijke vruchtzak ofzo was meer een vlek. Een week later moest ik terug komen voor weer een echo. Tot die tijd had ik elke ochtend een bloedbad en daarna alleen roze bij afvegen, maar met de echo bleek dat het toch een miskraam was. Diezelfde avond kwamen er stolsels los en was het echt over.

    Ik hoop ook voor je dat het nu raak mag zijn en blijven. We hebben al zo'n lange weg gehad
     
  10. Mauzy82

    Mauzy82 Niet meer actief

    A nee dat lijkt en is helemaal zuur:( dat lijkt me het ergst. Zwanger zijn na al die tijd en dan weer moeten verliezen. En dan ook nog zo vaak achter elkaar. Das toch gewoonweg hel !!! Lijkt me ook moeilijk volhouden en vertrouwen houden.

    Ja laten we hopen dat het snel allemaal positief eindigd voor de ivf aan. Voor jou net zo !!!
     
  11. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    Hoi allemaal!

    Ik ga tzt ook meeschrijven. Wij beginnen eind december met onze icsi poging.
    Even het korte verhaal:

    Vrouw en ik hebben een kinderwens. Als lesbisch koppel heb je natuurlijk meerdere mogelijkheden, maar voor ons is het meest bijzondere de interrelationele eiceldonatie. Mijn vrouw zal dus de gehele icsi poging tot punctie ondergaan, waarna ik met de utro begin en de terugplaatsing krijg.

    Wij hebben het voortraject doorlopen bij geertgen en zijn zowel medisch, als psychisch, ‘goedgekeurd’. Volgende week vertrekken we nog voor twee weken naar Mexico, dus beginnen eind dec ivm gevaar op het zika virus.

    Tot die tijd zal ik stilletjes meelezen en na de vakantie me bijvoegen in deze groep! Heel veel alvast succes allemaal!
     
    Namar, Thirza78, Asley en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  12. Mauzy82

    Mauzy82 Niet meer actief

    @Killy88 welkom ! :) wauw ! Wat een super leuk iets... zo eigenlijk gedeeld het traject ingaan :thumup: zal wel heel spannend zijn denk ik he. Mogen ten alle tijde mee schrijven hoor mijn traject begint volgend jaar(pas) maar hopelijk niet nodig en dat IUI zn werk doet :D wel lekker nog ff op vakantie naar Mexico. En dan terug komen en starten met ICSI. En hopelijk ook een positieve uitkomst.
     
  13. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    Ja bijzonder he! Dat het allemaal kan tegenwoordig is ongekend.
    Het enige nadeel voor ons is dat we geen enkele vergoeding krijgen omdat het onze eigen ‘keuze’ is voor icsi te gaan. Maar goed, we hebben het ervoor over omdat het op deze manier écht als samen zal voelen. Niet mijn genen, maar wel mijn lijf om te groeien. Hopelijk hebben we (en dag gun ik natuurlijk iedereen hier) maar 1 behandeling nodig.

    Dan zal ik het maar zo zeggen: Ik hoop je in januari hier niet meer te zien, dan heeft de iui zn werk gedaan ;)
     
    Namar vindt dit leuk.
  14. Mauzy82

    Mauzy82 Niet meer actief

    Ja dit wist ik niet hoor dat dat kon maar wauw is net als bij hetro koppel allebei een aandeel. Helemaal tegek die technologie op dit gebied! Vind dat echt super. Ook voor lesbiekoppels zelf denk ik,de bijdrage die dan van beide kanten komt. Dat moet toch wel echt top zijn en voelen.

    Ja laten we t hopen dat de iui zn werk doet ja. Alleen zelf niet zo vertrouwen meer in. Maar we gaan het zien. En blijf dan toch wel lekker mee kletsen hor wat ook moge gebeuren. (Zie onderschrift) ik wist zelf tot voor kort niet eens dat ik uberhaupt kinder zou kunnen krijgen. Dit is me veel te spannend om te missen. Wil iedereen op roze zien gaan haha
     
  15. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    Ik zat net idd je onderschrift te lezen. Wat een ongelooflijk verhaal wanneer je altijd hebt geweten dat je geen kinderen zou krijgen en er ineens toch kansen zijn. Dat geeft de burger moed!

    In de iui wereld ben ik niet helemaal thuis. Dit omdat het voor ons geen optie is geweest. Over icsi weet ik inmiddels alle ins and outs, deels ook door dit forum haha

    Het liefst zouden wij ook allang begonnen zijn, maar onze reis was al in februari geboekt en natuurlijk geen seconde aan het zika virus gedacht destijds. In april de eerste gesprekken en onderzoeken gehad, half augustus de goedkeuring en sindsdien aan het wachten. Ben blij dat we bijna gaan, dan komt de rest ook dichterbij!

    Maar goed, het wachten, wachten en nog meer wachten lijkt nogal verbonden te zijn in het mmm traject. Dus we doen het er maar mee :)
     
  16. Mauzy82

    Mauzy82 Niet meer actief

    IVF/ICSI lijst 2019

    Leden:

    Naam: Mauzy82, 36 jaar, 1e kindje
    Traject: 6 x IUI / 15-01-2019 intake IVF
    Status: IUI ronde 5. 24/10 fm echo.





    WIL JE OP DE LIJST? Vul de lijst dan zelf even aan met je naam, leeftijd, hoeveelste kindje, wanneer jullie gestart zijn met proberen en jullie traject. Bij ‘status’ kan je invullen wat jullie huidige status is.

    Je kunt dit kopiëren door op 'reageer' te klikken onder aan de laatst geposte lijst, en de woordenr [QUOTE ] en [/ QUOTE] aan het begin en einde van het bericht weg te halen (en dan natuurlijk niet vergeten om je eigen wijziging door te voeren).
     
  17. Killy88

    Killy88 Fanatiek lid

    1 aug 2018
    1.394
    2.307
    113
    Vrouw
    IVF/ICSI lijst 2019

    Leden:

    Naam: Mauzy82, 36 jaar, 1e kindje
    Traject: 6 x IUI / 15-01-2019 intake IVF
    Status: IUI ronde 5. 24/10 fm echo.

    Naam: Killy88, 30 jaar, 1e kindje
    Traject: Interrelationele eiceldonatie dmv icsi met donorzaad cryos.
    Status: Eind december start icsi Geertgen


    WIL JE OP DE LIJST? Vul de lijst dan zelf even aan met je naam, leeftijd, hoeveelste kindje, wanneer jullie gestart zijn met proberen en jullie traject. Bij ‘status’ kan je invullen wat jullie huidige status is.

    Je kunt dit kopiëren door op 'reageer' te klikken onder aan de laatst geposte lijst, en de woordenr [QUOTE ] en [/ QUOTE] aan het begin en einde van het bericht weg te halen (en dan natuurlijk niet vergeten om je eigen wijziging door te voeren).
     
  18. Nog anoniem

    Nog anoniem Niet meer actief

    Welkom krilly, wat bijzonder dat dat zo kan wow. Heb ook een lesbische relatie gehad. Mijn ex heeft 3 kinderen gedragen.
    Nu met mijn huidige vriend ga ik in januari ook bij geertgen starten. Ik zet me later ook wel ff op de lijst.
    Vandaag menstruatie eindelijk doorgebroken, 2 dagen te laat
     
    Namar, Mauzy82 en Killy88 vinden dit leuk.
  19. Nog anoniem

    Nog anoniem Niet meer actief

    IVF/ICSI lijst 2019

    Leden:

    Mauzy82, 36 jaar, 1e kindje
    Traject: 6 x IUI / 15-01-2019 intake IVF
    Status: IUI ronde 5. 24/10 fm echo.

    Killy88, 30 jaar, 1e kindje
    Traject: Interrelationele eiceldonatie dmv icsi met donorzaad cryos.
    Status: Eind december start icsi Geertgen

    Nog anoniem - 40 jaar - 1ste kindje
    Kinderwens sinds januari 2016
    Traject: 8 keer iui (6 keer na mk)
    Januari 2019 start IVF/ICSI Geertgen
    Status: nov '18 ronde rust, eind nov/begin dec 7e en laatste iui (eigen keuze) nod 19 nov. '18

    WIL JE OP DE LIJST? Vul de lijst dan zelf even aan met je naam, leeftijd, hoeveelste kindje, wanneer jullie gestart zijn met proberen en jullie traject. Bij ‘status’ kan je invullen wat jullie huidige status is.

    Je kunt dit kopiëren door op 'reageer' te klikken onder aan de laatst geposte lijst, en de woordenr [QUOTE ] en [/ QUOTE] aan het begin en einde van het bericht weg te halen (en dan natuurlijk niet vergeten om je eigen wijziging door te voeren).
     
  20. Nog anoniem

    Nog anoniem Niet meer actief

    Heb ff wat kleur toegevoegd als jullie dat goed vinden
     
    Mauzy82 vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina