Misschien leuke biscuit bakjes met bolletjes ijs en slagroom met leuke waaier of lange vinger? Kinderen die eventueel komen kunnen dan zelf versieren met hagelslag of discodip ofzo
Dit misschien leuk idee als de jarige liever ijs heeft. Chocolade saus(of caramel of aardbei) vruchtjes, discodip, slagroom Je kan er zo veel mee doen
Wel als ze door een echt bakker gemaakt worden. Als iemand ze zelf maakt, is de vulling echt vies. Die taaie cake en dat vieze aardbeienspul. Die mijn vriend maakt, zijn echt veel lekkerder.
Is echt zo idd. Als je met een bakker samen bent, kun je die echt niet meer eten, haha. Geloof me, die vriend maakt, zijn heerlijk! Miss moet ie een business starten, haha.
Hier nooit taart op verjaardagen, we blijven altijd met 80% zitten. Alleen voor zoontje zijn verjaardag was er taart, gewoon voor hem. En hij heeft er niks van gehad, maar de komende jaren ws wel. En weer bleven we met meer dan de helft zitten.
Ik zou lekker doen wat de jarige of jij zelf wil. Mijn schoonmoeder heeft altijd de heerlijkste 'gebakjes' en koekjes ed en vaak heeft ze er wel een appeltaartje bij, maar geen 'standaard slagroomtaart' ofzo. Niemand die daar raar van op kijkt. Wij hebben vaak wel taart, omdat ik dat leuk vind met de kaarsjes ed. We hebben dan bv. één taart voor de kaarsjes (heel vaak zo'n fototaart van de Hema, omdat ze dat zelf leuk vinden) en verder een kwarktaart, een appeltaart en dan vaak nog een stukje van één of andere vlaai of iets van chocoladetaart. Dat gaat eigenlijk altijd wel op. Maar ik zou net zo goed gebakjes kunnen doen, vind ik niets raars aan. We doen ook altijd ijs, maar dan na het avondeten. En we plannen eigenlijk altijd wel dat er meerdere mensen blijven eten, want dat vinden ze hier het allerleukste van verjaardagen.
Ik ook niet, bij aanblik op weer zo'n knutselproject hoef ik automatisch geen taart bij mijn koffie Maar ook een vlaai vind ik soms best lekker, maar dat noem ik geen taart. Wat dat betreft ben ik meer een Nagilla liefhebber, geef mij maar zo'n 1.000 calorieën, in de mond smeltende smaakexplosie. Het is ten slotte een verjaardag
Wij vieren onze verjaardagen tegenwoordig na koffietijd (20.30/21.00) zodat niemand meer taart hoeft. Alleen bij de kinderen doen we het overdag nog wel en dan heb ik wel taart. Ervaring hier is dat soesjes en tompoucen helemaal niet opkomen.
Ik maak ze ook met verjaardagen maar ik krijg juist altijd complimenten erover. Moet zeggen dat ik ze behalve bij het afsmeren niet vul met botercreme maar met slagroom, verse aardbeien en banketbakkers room en een dun laagje jam. En een dunne laag fondant want vind het zelf niet zo lekker. Het is wel enorm vullend en zoet.
Ik ben een beetje verbaasd dat iedereen het blijkbaar als onbeleefd/beledigend ziet om je taart niet helemaal op te eten. Ik laat eerlijk gezegd echt wel eens wat staan. Gebeurt niet vaak, maar als ik vol zit, zit ik vol. Ik ga echt niet iets tegen heug en meug op zitten eten. En aan die mooie marsepijn- en fondanttaarten begin ik eerlijk gezegd niet eens meer. @ts: Ik zou gewoon minder taart kopen en kleinere stukken serveren.
Laatst met een kinderfeest een groot bord neergezet met versierse donuts van AH. Leuke prikkertjes erin ( die je kan uitvouwen van action). Het zag er geweldig en vrolijk uit en was in een mum van tijd op. Dus misschien kan je er wat mee.
Ik vraag altijd of men een normaal of kleiner stuk wil. Vaak willen mensen van meerdere taarten een klein stukje IPV 1 groter stuk. Mijn zoons regelen dat sowieso vaak onderling. Ik haal het vaak bij de bakker waar ik erg tevreden over ben. Voor de verjaardag van mini hadden de oudste en ik samen gebakken en naast het feit dat ze echt heel lekker waren, vind ik het zelf ook nog wat lekkerder als ze zelfgemaakt zijn. Maar ja, voor jullie werkt de huidige situatie niet. Dus zeker als de kinderen het ook niet zo interessant vinden, zou ik zeker kiezen voor iets anders. Uiteindelijk kom ik voor de mensen, niet voor het eten!
Die vind ik ook echt niet lekker, al die botercreme brr Gelukkig krijgen we dit zelden geserveerd ook omdat we al redelijk uit de kleine kinderverjaardagen zijn Een slagroomtaart van de bakker blijft toch het lekkerste of een monchoutaart, hier zijn mijn eigengemaakte kwarktaarten altijd een succes, 1x had ik geen zin om ze te maken en mensen waren echt teleurgesteld haha, de volgende verjaardag heb ik ze dan toch maar weer gemaakt
Wij hadden hetzelfde probleem. Een paar jaar geleden ben ik het anders gaan doen: Een grote etagière vol met petit fours, mini appeltaartjes, bonbons, macrons en noem maar op. Groot succes. Mensen die taart wilken hebben een gebakje, mensen die aan een bonbon genoeg hebben, zijn ook tevreden! Bestel de hele reutemeteut bij Hema en klaar! Die hebben van die mini gebakjes. Lekker ook nog! Ziet er ook nog eens gezellig uit. Sochtends eten wij wel een taartje met ons gezin, omdat we dan even stil staan bij de jarige en onze eigen cadeaus. De rest vd dag wordt je dan toch wel geleeft eigenlijk, dus scheelt een etagière meteen veel tijd.
Zoiets bedoel ik dus ook. Gewoon op een etagere of versierd bord alles op tafel zetten. En ieder pakt maar waar ze zelf zin in hebben . Denk dat ik gewoon eens ga proberen.
Mijn jongste lust geen taart en voor haar maak ik altijd een ijstaart. Cake als buitenrand en de binnenkant verschillende kleuren ijs. Op de bovenkant dan chocoladesaus met spikkels bv. Is steeds een groot succes en (niet geheel onbelangrijk) ik maak het een paar avonden vooraf en heb het in 15min af haha.