Dat werkte juist totaal niet op mijn trap. Ik heb toen die van albastine erop gesmeerd, afgedekt en een tijdje laten zitten. Toen ik de folie er af haalde kwam het grootste deel van de lijm al mee.
Ook daar verbaas ik mij dan weer over Ben in ieder geval blij dat dit wel werkt bij ons. We hadden de hoop al opgegeven namelijk
Bedankt! Had er wel eens over gelezen, en kwam er laatst achter dat die zooi onder de oude vloerbedekking zit op onze trap.
Haha, zo zijn er heel veel kinderliedjes met dezelfde wijs. En wist je al dat ook heel veel kinderliedjes weer eindigen met de eerste zin? Overigens is het ook dezelfde wijs als twinkel twinkel kleine ster. Wist je dat? Haha
Op een klein stationnetje Rood met witte stippen Stonden zeven wagentjes Heen een weer te wippen En het machinistje Met een diepe zucht Hakke hakke tuftuf Beentjes in de lucht
Ik verbaas me erover dat er blijkbaar wordt gedacht dat een kdv echt niet zonder stint kan. Van de site van de NOS: “(...)dat kinderen nu soms met bakfietsen worden vervoerd of moeten lopen. Dat is met het oog op het slechter wordende weer niet houdbaar” Are you kidding me? Niet houdbaar? Want? Kinderen smelten van een beetje regen? Ooit gehoord van een regenpak? Wat een overdreven gedoe zeg. Ik snap dat zo’n stint handig is, maar kom op, hoe vervoerden kdv’s kinderen dan in het pre-stint tijdperk? Toen mijn oudste 2 op het kdv zaten hadden die ook geen stints en zeker bij het kdv van mijn zoontje werden er toch gewoon uitstapjes gemaakt hoor. En als het heel erg regende gingen ze gewoon niet op uitstapjes, maar speelde ze in de droge momenten buiten bij het kdv.
Die van mij lopen nooit door de regen, stel je voor. Zodra er een drupje regen valt of er een fris windje waait zet ik de voorverwarmde auto voor de deur...
Het gaat niet om kdv kinderen, maar om BSO kinderen. En die werden voor de stint vaak met een busje vervoerd tussen de school en de BSO. Daarnaast is door de crisis het aantal locaties verminderd en moeten er dus meer kinderen vervoerd worden dan 5-10 jaar geleden (in ieder geval bij onze grootste opvangorganisatie). Als de kinderen van de verst weg liggende school naar de BSO bij onze school moeten lopen, dan zijn ze ruim 20 minuten onderweg. Dat overleven ze prima, maar echt lekker is dat natuurlijk niet voor ze. Een bakfiets zou volgens mij wel moeten kunnen, maar is waarschijnlijk ook duurder omdat er minder kinderen in kunnen en ze dus meer bakfietsen (en meer leidster vooral) nodig hebben. Ik ben het met je eens dat ze heus niet onmisbaar zijn, maar ze waren natuurlijk zo populair omdat ze echt een ontzettend goed alternatief waren voor de bestaande opties.
Het gaat idd ook over BSO’s. 20 minuten lopen is voor kleuters inderdaad best ver, dat begrijp ik, maar oudere kinderen kunnen dat prima. Of laat ze op de fiets gaan. Er wordt nu, naar mijn mening, een buitenproportionele heisa van gemaakt. Zó’n drama is het nu ook allemaal weer niet.
Ik ben het met je eens dat het buitenproportioneel is, maar ik snap wel dat bso's wel aansturen op een snelle oplossing.
Nee idd. Het drama zit m in die vier dode kinderen. En als de stint daar de oorzaak van is dan moet dat ding weg. Toch?
Misschien ligt het aan mij hoor, maar dit ook: https://www.bonprix.nl/product/softshelljack-middernachtblauw-970911/?bundle=10549121#image Bij mij is de lucht omstreeks middernacht meestal pikzwart.
Een onderzoek wat ik vandaag voorbij zag komen over dat Nederlanders gemiddeld 8,5 uur per dag zitten. Ik vraag mij af hoeveel iemand zit die mijn zittijd naar gemiddeld 8,5 moet krijgen.
Kantoorbaan = zitten + Reistijd (ov/auto) = zitten + maaltijden nuttigen = zitten + na/voor werk ontspannen op de bank/achter de computer = zitten. Dan kom je al gauw aan ruim 8.5 uur.
Dat iemand met een kantoorbaan aan 8,5 uur komt snap ik. Maar ik kom serieus nog niet aan de helft. Dus voor elk persoon zoals ik moet er dus iemand tegenover staan die veeeel meer zit dan 8,5 uur
Dat komt vanwege je baan en het feit dat je jonge kinderen hebt. Maar er zijn veel meer Nederlanders zonder (jonge) kinderen en/of actieve baan. Ik denk dat het voor de gemiddelde Nederlander eerder neerkomt op minimaal 12 uur per dag zitten. Bijv: Werk 8 uur Lunch 45 min. Reistijd 1 uur Avondeten 45 min. Film/serie/onspanning 2 uur Dat is dan al 12.5 uur. En ik denk zelf dat de ontspanningstijd langer duurt dan 2 uur. Avondje bij vrienden op de bank is al gauw 3 of 4 uur.