Ik heb de bodem van een taartje gebakken in de oven, maar kom er nu achter dat ik de bakvaste banketbakkersroom mee had moeten bakken en dat heb ik niet gedaan. Zal ik deze er nu koud op doen of de hele bodem met room nog een keer in de oven?
Wat voor taart is het? Ik vind persoonlijk banketbakkersroom wat niet mee gebakken is lekkerder dus doe dat ook nooit.
Hangt er vanaf wat het wordt. Ik maak wel eens bodems waarvan een mix van banketbakkersroom en spijs in moet worden mee gebakken. Een slof (als in aardbeien slof oid) of van dezelfde bodem mini gebakjes. Maar anders kan het ook prima met verse banketbakkersroom zonder mee bakken lijkt mij
Mijn vriend (gek van bakken en koken) zegt: "Lijkt mij beter om het nog een keer te bakken met de room erbij (wellicht met bovenverwarming ipv circulerende) want dat is de bedoeling van die taart, dus is de kans groot dat dat lekkerder is". Ikzelf zou t niet weten. Sta nooit in de keuken behalve om schoon te maken